Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóbbak a nők ruhában, mint a strandon?
Figyelt kérdés
Kolléganőim is tök izgatóak a munkahelyen szoknyában vagy passzos farmerban. De ha kimegyünk a strandra, és levetkőznek, ott már nem annyira vonzóak.2022. jún. 18. 13:46
11/57 anonim 

válasza:

Hát.. kolléganőmet eddig csak ruhában láttam, de annyira tetszik, hogyha ruha nélkül lenne és kilógna némi hurka akkor is tetszene. Szép az arca, a belső kisugárzása. Cukker.. A probléma ott kezdődik, hogy valószínűleg foglalt, de ha nem lenne, akkor azzal problémával szembesülnék, hogy félnék randira hívni, mert annyira bejön.
12/57 anonim 

válasza:

6: "Nálunk volt, csapatépítő a Balatonon."
És kötelező volt? :O
13/57 anonim 

válasza:

Mert aztán a férfiak vonzóbbak fürdőgatyóban, mint ruhában? :D
14/57 anonim 

válasza:

Igen, csakhogy a férfiakkal ez ugyanígy van. És ők vannak nagyobb arányban elhízva.
15/57 anonim 

válasza:

Mert előkerül a narancsbőr, a vastag, löttyedt comb, a hájas has-s*g. Am a neten van, meg ami a valóságban az nem ugyanaz...
16/57 anonim 

válasza:

"Most már értem, miért szeret a legtöbb nő csak sötétben/félhomályban szexelni."
Ja, mert a pasik matyóhímzések ruha nélkül XD
17/57 anonim 

válasza:

Igen azért ezt a kérdést ki lehetett volna írni valószínűleg fordítva is:D
18/57 anonim 

válasza:

Akkor írd ki. Most a nőkről volt szó.
19/57 anonim 

válasza:

A 14es és 16os hszre reagáltam csak..
20/57 anonim 

válasza:

Tehát a férfi kollégáid tetszenek kisgatyában? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!