Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a szépség teljesen relativ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szépség teljesen relativ akkor egyes nők miért sokkal vonzóbbak külsőre a többi nőnél ha megkérdeznéd a 99%-ot?Sőt lenne olyan nő akit senki nem mondana csúnyának.

Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Persze, a szépség az teljesen relatív de valamiért Palvin Barbit többen látják szépnek, mint Gurmai Zitát.
2020. dec. 7. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Akkor relatív, ha pl. gyerekedről van szó. Szexuális szempontból nem az, és ezt szerintem senki nem is állítja.
2020. dec. 7. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Egyrészt annak a kijelentésnek, hogy "a szépség relatív", nincs semmi értelme, ettől a falra mászom. Tudjátok, mit jelent a "relatív" szó? Azt, hogy "viszonylagos". Azt, hogy csak "valamihez képest értelmezhető". Amire ti gondoltok, az a SZUBJEKTÍV.

Na, most, hogy ezen túl vagyunk, szerintem senki nem állítja, hogy a szépség TELJESEN szubjektív.

2020. dec. 7. 14:51
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
#1: Mondjuk Gurmai Zita 18 évesen simán felvette a versenyt Palvinnal.
2020. dec. 7. 14:52
 5/12 A kérdező kommentje:
3 as nem is én szoktam állitani.Csak szembesitettem a hülyeséggel a relativizálókat.Amugy vannak objektiv fokmérői a szépségnek szóval még szubjektivnak se lehet nevezni.
2020. dec. 7. 14:54
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem teljesen relatív. A típus relatív, és vannak koronként, teruletenkent is eltérések.

A típus alatt azt értem, kinek a déli, kinek az északi jön be jobban, kinek ez, kinek az.

De van abszolút szépség is, az arányos, szimetrikus arc, test...

És akibe szerelmesek vagyunk, szeretünk, azt szebbnek látjuk.

2020. dec. 7. 14:58
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

Továbbra sem a relatív a helyes szó, hanem a szubjektív. De nem akarok most nyelvészkedni.

Az, hogy valami szubjektív, nem azt jelenti, hogy a megítélése teljes mértékben egyenletesen oszlik el. Attól, hogy A. személy 60%-nak tetszik, B. személy meg csak 40%-nak, az bizony még egy teljesen szubjektív mérték. Azon versengni, hogy ez a százalékos mérték kinél mekkora, értelmetlen. Ha nekem valaki eszeveszettül tetszik, akkor nem fog a vonzerejéből levonni az, ha csak az emberek 10%-a érez ugyanígy. Ennek mindössze annyi a jelentősége, hogy mennyiségre mekkora a potenciálisan szóba jöhető emberek száma. Ami tekintve, hogy a Földön élnek 7 milliárdnak, még 1%-nál is hatalmas szám. Egy százezres városban 1% az ezer főt jelent, és akkor olyasvalakiről beszélünk, aki 99% szerint ronda.

Ráadásul a szépség nem egy egyváltozós, lineáris skála. Ha valaki egyik dologban szebb, a másik meg másban, akkor melyikük a szebb? És ki szerint?

2020. dec. 7. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

"Sőt lenne olyan nő akit senki nem mondana csúnyának."

Nem, nem lenne. Ha ide, Gyakorira kiraksz egy tényleg gyönyörű nőt, akkor is megtalálja rajta a hibát a sok incel.

2020. dec. 7. 15:03
 9/12 anonim ***** válasza:
19%

"vannak objektiv fokmérői a szépségnek"

Nem hinném, hogy sok objektív "fokmérőt" tudnál mondani.

Inkább fogadd el, hogy nem körülötted forog a világ! Lehet, hogy ez most neked fáj, de nem te mondod meg, hogy pl. szerintem ki szép, meg ki nem.

2020. dec. 7. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek nincsen értelme, mivel a szépség megítélése szubjektív, nem relatív. De mindegy, most ezen nem akadok fenn. Nem lehet általános szépséget beállítani, mivel mindenkit más vonz és számára az ő preferenciája mindig vonzóbb lesz. Egyébként szerintem nagyon kevés olyan ember van, akibe senki sem tud belekötni, de lehet nincsen ilyen.
2020. dec. 7. 17:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!