Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóbbak a nők ruhában, mint a strandon?

Hát nem tudom, én évek óta kondizom + kardió. Egészségesen táplálkozom, nem vagyok még 30. Viszont szültem már, és vannak striáim, van 1 kis narancsbőröm is a combomon. Ekcémás is vagyok, na ha az "lángra lobban"... Ennél jobban én már nem tudok, de nem is akarok tökéletes lenni. Amit lehet azt megteszem. Gondolhat bárki bármit, szörnyülködhet a striáimon, leszarom. Mindenki magába nézzen.
Undorító, proli szokásnak tartom, hogy állandóan a másik hibáin kell csámcsogni. Főleg akinek ott lóg a hatalmas szőrös hasa, hogy még a farkát is úgy kéne keresni alatta. Mégis ezeknek magabiztosan reng a hája a strandon...

"Jaj hát biztos nem így képzelted el a hús-vér női testet."
Ja, a való életben nincs ezer filter. A valóság meg nem az Insta és a szétretusált fotók és videók.

"Nem mindenki 80 ám, ha nem tűnt volna fel!"
Vékonyan is lehetnek ám hibák!
És elárulom neked, igen kevés olyan nő van (férfi is), aki mindenféle retus nélkül egyenesen mehetne címlapra, mint a tökéletes test megtestesítője. És képzeld, nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben és szerető társad legyen.

Hát biztos sírva alszanak el, hogy nem áll fel rájuk a farkad.
Hogy nevelik belétek ezt a kibaaszott nagy egot amúgy?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!