Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a legrosszabb élményed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legrosszabb élményed egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az eddigi kapcsolataidban.
2022. jún. 16. 23:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Sokan a megcsalást meg a szakítást írják. Nekem sokszor maga a kapcsolat volt egy kínszenvedés, ahol a szakítás volt a megváltás. Sokszor el voltam nyomva - hagytam magam - sohasem tudtam magam igazán kibontakoztatni. Mindig elhitették velem, hogy úgy vagyok jó, amilyen vagyok, aztán évekre visszamenőleg el lettem számoltatva, hogy "ő nem erre számított". Most már nincs ez, ha valami nem tetszik bennem, ki lehet szállni - és teszem ezt viszont. Nekem jó egyedül is, de több mérgező kapcsolatot már nem szeretnék.

9. sokaktól hallottam ilyesmit. Vajon mi az oka annak, hogy ilyenkor hagyják ott az embereket?

F

2022. jún. 17. 09:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy jellemtelen senki volt.

Azért fajt meg jobban, mert ugyan csak fel évig voltunk együtt, de semmi problémát nem érzékelte a kapcsolatban, ő szakított.

Aztán fel évvel később felkeresett, de ismét lerázott, ráadásul ghostingolassal, ami hadd ne mondjam, mennyire volt szánalmas.

2022. jún. 17. 09:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan csak pár hónap volt, de ez alatt teljesen kikészültem tőle. Valószínűleg pszichés problémái lehettek. Az első hónapban úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben, aztán hirtelen elkezdett furán viselkedni. Ami eddig jó volt, azzal baja lett és rám kente, hogy miattam van. Mindeközben úgy alakította a dolgokat, hogy én érezzem magam szar alaknak, és így is lett, jó párszor kiborultam, hisztiztem, ami nem volt rám jellemző. Olyannal fenyegetett hogyha továbbra is ilyen hisztis leszek elhagy, miközben ő provokálta ki a viselkedésem. Aztán meg azzal jött, hogy mennyire szeret és ne hagyjam el. Volt hogy eltűnt napokra majd megjelent mintha semmi se történt volna. Végül 4 hónap után megszabadultam tőle, de olyan szinten készen voltam lelkileg, hogy hihetetlen. És a legdurvább, hogy amikor benne voltam ebben az egészben, magamat okoltam mindenért, miközben ő volt bolond. Hála Istennek hogy kidobtam. Bár utána még hónapokig vissza akart jönni és volt, hogy majdnem belementem. Soha többet ilyet!
2022. jún. 17. 10:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Alaptalan féltékenykedés, bizalmatlanság és ebből fakadó érzelmi zsarolás, korlátozás és lelki terror. Egy korábbi kapcsolatomban megcsaltak, de még az se fájt annyira, mint ez.
2022. jún. 17. 10:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14 errol én irtam ki kérdést hogy a feltekenykedok nem gondolnak bele hogy mennyire bántják a masikat?

Mindenki őket vedte es áldozathibaztatás ment🤣

2022. jún. 17. 10:56
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
15 Magukból indulnak ki, az már tök mindegy, hogy nincsenek annyira rendben fejben mint amennyire gondolják, ha azt hiszik ez a normális. Engem is mindig lehurrognak amikor megírom hogy nem tartom egészségesnek és nem is tolerálom a féltékenységet egy kapcsolatban, minimális szinten se, de leszarom, egyszer eltűrtem aztán tanultam belőle és egy életre elég volt :D
2022. jún. 17. 11:05
 17/22 VincentLaw ***** válasza:
100%
Még az egyetem alatt volt egy barátom (akkor azt hittem, hogy az), aki elég fura volt, magánakvaló, nem is igen voltak barátai, akikkel el tudott volna járni bárhova. Szóval párszor szerveztem közös programokat az akkori barátnőmmel, meg ezzel a 'barátommal' így hármasban. Nem kell semmi rosszra gondolni, közös kajálás, társas, meg ilyenek. Tök véletlenül derült ki, hogy a hátam mögött meg összeszűrték a levet, és hogy már fél éve folyamatosan az arcomba hazudnak. Kellemes élmény volt.
2022. jún. 17. 11:18
 18/22 anonim ***** válasza:
49%
Nem volt még párkapcsolatom (F 49).
2022. jún. 17. 12:17
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Mostanában több ilyen is van, feleségemnek van egy csávója egy ideje, már fel is jár hozzánk, ma is írja haverom, hogy látta őket a kisebbik gyerekünkkel (2 éves), a nagyobbik meg mára el volt küldve a feleségem barátnőjével kirándulni, hogy tudjon randizni a feleségem. Én meg dolgozok szombat 08-vasarnap 20 ig. Rossz ilyeneket olvasni mikor kapom ezeket az infókat. Már nem is tagadja a feleségem.
2022. jún. 19. 02:09
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

hogy úgy érzem, nőként 18 éves kortól olyan mintha a legkönnyebb fokozatra állítanád az életet és tied a világ

Férfiként meg a legnehezebben és senki le sem szrja

Talán ez a legnehezebb, hogy nincs mentőöved férfiként, egyszerűen bízni kell valami emberfelettiben, amikor már minden reményed elveszett

2023. aug. 24. 22:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!