Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a legrosszabb élményed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legrosszabb élményed egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az eddigi kapcsolataidban.
2022. jún. 16. 23:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Az első szerelmem nagyon megviselt. Bár csak 2 évig voltunk együtt, nagyon mély nyomot hagyott bennem, és évekig tartott kiheverni. Később olvastam egy könyvet, a bántalmazó kapcsolatokról, és teljesen ráismertem. Valószínűleg pszichopata.

Úgy kezdődött, hogy én nem is akartam tőle semmit. Egy diszkóban ismerkedtünk meg, kicsit ittas állapotban, de nem akartam semmi komolyat, mert fiatalabb volt nálam. Utána lelkesen kezdett hozzám járogatni, bár én megmondtam, hogy nem tudom elképzelni őt a páromnak, de mindenáron meg akart győzni. Elhitette velem, hogy én vagyok a világon a legszebb nő, ha megkapna, ő lenne a legszerencsésebb ember a világon. Verseket írt nekem, elhalmozott mindennel. Már akkor kellett volna menekülnöm, mert hiszen nem is ismert, nem tudott rólam semmit, mégis miért tart ennyire istennőnek? De fiatal voltam még, és tapasztalatlan, és elbűvölt. Fülig belezúgtam. 2 hónapig tartott a rózsaszín köd, már az összeköltözést fontolgattuk. A könyv szerint ez a beetetés az első fázis. Ezután jön a személyiség leépítése. Elkezdett beleszólni, hogy milyen ruhákat viselek, kivel állok szóba. Még azt is megkérdőjelezte, hogy minek járok én egyetemre, mennék inkább dolgozni. Szerencsére azért ennek nem dőltem be, nem hagytam ott az egyetemet miatta. Nem mehettem senkivel, sehova. Aztán elkezdett szidni, hogy elhíztam. (felszedtem 5 kg-t, így voltam 62 kg, na bumm). Akkor már nem azt mondta, hogy ő milyen szerencsés, hogy ilyen tökéletes barátnője van, hanem hogy én milyen szerencsés vagyok ővele, és hogy soha az életben nem lesz még egyszer ilyen pasim, mint ő. Amikor érezte, hogy túl messzire ment, és szakítani akarok vele, akkor visszatért az első fázishoz, és minden megint csodálatos volt. De egyre ritkábbak voltak már ezek a pillanatok. Leginkább folyton csak veszekedtünk, nem csináltunk semmi közös programot, hiszen az drága, és a szexhez sem volt kedve.

Egy veszekedős, zsémbes házisárkánynak éreztem magam mellette. Semmibe vett, de ha ezt szóba hoztam, akkor persze én voltam a rossz, aki folyton mindenért csak veszekszik. El tudta érni, hogy a végén mindig még én kértem bocsánatot.

Az előző barátnője amúgy egy őrült, aki a szakítás óta folyton zaklatta őt. Ez is benne volt a könyvben, hogyha valaki ilyet mond az exéről, akkor nem árt vigyázni. Valószínűleg szakítás után rólam is ezt mondta a következő nőjének. 2 évig voltunk együtt, de a kapcsolat nagy része szenvedés volt, csak az elején voltam boldog. Egy hirtelen felindulásomban kidobtam, később megbántam, olyan volt ő nekem, mint a drog. Szakítás után 10 kg-t lefogytam, teljesen össze voltam törve. Pedig de jól tettem, hogy kiraktam!

Elég sokáig tartott utána összeszedni magam. A formátlan farmerruhák után újra elkezdtem kivágott blúzt, miniszoknyát hordani, és rádöbbentem, hogy azt kapok meg, akit akarok, nem vagyok én olyan rusnya, mint ahogy ő mondta. Utána megfogadtam, hogy soha többet nem lesz olyan pasim, aki bármiben kritizál. Soha. Azóta van férjem, elég régóta együtt vagyunk, van 2 gyerek. Már nem vagyok valami szép és fiatal, de soha egy negatív szót nem mondott a külsőmre.

2023. aug. 25. 19:31
 22/22 anonim ***** válasza:

- amikor szembesültem vele, hogy az utolsó egy évben nem is figyelt oda kb. semmikor, amikor beszéltem hozzá... későbbi beszélgetésekkor fontos dolgokra nem emlékezett, mást meg váltig állított, hogy mondtam, amikor 100%, hogy nem

- egy veszekedésünkkor, amikor megjegyeztem, hogy nekem nem elég az a mennyiségű szex, ami akkor volt, odavágta nekem, hogy én tehetek róla... előtte sosem éreztette velem, nem mondta velem, hogy gond lenne velem, hogy valamilyen viselkedésem nem oké... és amikor rákérdeztem, válaszolni sem akart rá... ezt nagyon inkorrektnek tartottam, mert még abban sem lehetek biztos, hogy tényleg miattam volt, vagy csak direkt meg akart sérteni és hazudott, illetve ha nem mondják el egy kapcsolatban, hogy valamit rosszul csinálok, akkor hogy várható el, hogy én magamtól kitaláljam (nyilván egyértelmű bunkóságok esetén rá kellett volna jönnöm magamtól, de úgy meg sosem viselkedtem)

- felelőtlen ígérgetések

- 1 alkalom, amikor jeleztem, hogy fáj a szex, és mégis folytatta

most már ex... szerencsére.

jún. 16. 23:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!