Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak vannak igényei és nem volt még sikerei a nőknél ezt tényleg szégyellni kell?
Régebben sokat idegeskedtem ezen, hogy jaj szűz vagyok, jaj ciki vagyok, de már nem. Igen felvállalom nekem olyan nő kell akit rendesen vonzónak tartok és igen nem voltak még sikereim, de egy nőt keresek akivel, ha minden rendben megy összeházasodok és csak összefog jönni valamikor.
Muszáj szégyenkezni? Muszáj megszégyeníteni valakit ezért?

Szó szerint ezt írtad:
"Igen felvállalom nekem olyan nő kell akit rendesen vonzónak tartok és igen nem voltak még sikereim, de egy nőt keresek akivel, ha minden rendben megy összeházasodok és csak összefog jönni valamikor."
Ha nincsenek szintek, akkor mégis mi a gond? Már rég lehetett volna millió nőd hisz rondaként is ugyanannyi esélyed van szépeknél, mint a jóképűeknek.

Keres egy dokit.
Ha nem léteznének szintek és dagadt pasik is megkaphatnának insta modelleket! Akkor te a se lennél beteg.

Egy egyszerű kérdést tettünk fel neked (10 + 11 is ugyanazt kérdezi). Mégis mi a bajod, ha neked is pont ugyanannyi esélyed van szép nőkhöz jutni, mint a jóképűeknek? Ugyanis akkor nem itt sírnál az biztos...

A szintezés annyit jelent, hogy ha nem vagy egy adonisz, akkor nincs esélyed a jó nőknél.
Kivételek persze vannak, de ez ilyen íratlan szabály az életben.
Vagy elfogadod, hogy csak a kövér/csúnya nőknél van esélyed, vagy egyedül maradsz.

Milyen választ vársz?
Gondolom ezt: Nem kell szégyellni, biztosan találsz majd olyan nőt, aki megfelel neked, várj csak nyugodtan.
Ezzel csak az a baj, hogy ha 30 éves korodra nem jött össze egy sem, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, a várakozás önmagában nem elég. Persze, ha csak 18 vagy, akkor nem érvényes, amit írtam.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!