Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfinak vannak igényei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak vannak igényei és nem volt még sikerei a nőknél ezt tényleg szégyellni kell?

Figyelt kérdés

Régebben sokat idegeskedtem ezen, hogy jaj szűz vagyok, jaj ciki vagyok, de már nem. Igen felvállalom nekem olyan nő kell akit rendesen vonzónak tartok és igen nem voltak még sikereim, de egy nőt keresek akivel, ha minden rendben megy összeházasodok és csak összefog jönni valamikor.

Muszáj szégyenkezni? Muszáj megszégyeníteni valakit ezért?

2022. jún. 15. 13:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szó szerint ezt írtad:

"Igen felvállalom nekem olyan nő kell akit rendesen vonzónak tartok és igen nem voltak még sikereim, de egy nőt keresek akivel, ha minden rendben megy összeházasodok és csak összefog jönni valamikor."

Ha nincsenek szintek, akkor mégis mi a gond? Már rég lehetett volna millió nőd hisz rondaként is ugyanannyi esélyed van szépeknél, mint a jóképűeknek.

2022. jún. 15. 13:56
 12/23 A kérdező kommentje:
Úgy látszik rosszkor írtam ki ezt a kérdést, mert most csak szintezéstardok válaszolnak itt. 🥴 A ti elcseszett nézetetek miatt is hozzájárultok a sikertelenségekhez, mert nem építetitek a másikat, ti csak rombolni tudtok.
2022. jún. 15. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
22%

Keres egy dokit.

Ha nem léteznének szintek és dagadt pasik is megkaphatnának insta modelleket! Akkor te a se lennél beteg.

2022. jún. 15. 14:04
 14/23 anonim ***** válasza:

Egy egyszerű kérdést tettünk fel neked (10 + 11 is ugyanazt kérdezi). Mégis mi a bajod, ha neked is pont ugyanannyi esélyed van szép nőkhöz jutni, mint a jóképűeknek? Ugyanis akkor nem itt sírnál az biztos...

2022. jún. 15. 14:05
 15/23 anonim ***** válasza:
5%

A szintezés annyit jelent, hogy ha nem vagy egy adonisz, akkor nincs esélyed a jó nőknél.

Kivételek persze vannak, de ez ilyen íratlan szabály az életben.

Vagy elfogadod, hogy csak a kövér/csúnya nőknél van esélyed, vagy egyedül maradsz.

2022. jún. 15. 14:06
 16/23 anonim ***** válasza:
9%

Milyen választ vársz?

Gondolom ezt: Nem kell szégyellni, biztosan találsz majd olyan nőt, aki megfelel neked, várj csak nyugodtan.

Ezzel csak az a baj, hogy ha 30 éves korodra nem jött össze egy sem, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, a várakozás önmagában nem elég. Persze, ha csak 18 vagy, akkor nem érvényes, amit írtam.

2022. jún. 15. 14:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Várhatod a sült galambot, csak ne lepődj meg, ha 40 évesen is itt tartasz.
2022. jún. 15. 14:46
 18/23 anonim ***** válasza:
58%
Hogyha nincsenek számodra szintek, hogyan lehetséges hogy eddig egy nő se volt számodra megfelelő?
2022. jún. 15. 14:58
 19/23 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes :).

2022. jún. 15. 15:02
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Az ízlés miért "szint"?
2022. jún. 15. 15:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!