Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfinak vannak igényei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak vannak igényei és nem volt még sikerei a nőknél ezt tényleg szégyellni kell?

Figyelt kérdés

Régebben sokat idegeskedtem ezen, hogy jaj szűz vagyok, jaj ciki vagyok, de már nem. Igen felvállalom nekem olyan nő kell akit rendesen vonzónak tartok és igen nem voltak még sikereim, de egy nőt keresek akivel, ha minden rendben megy összeházasodok és csak összefog jönni valamikor.

Muszáj szégyenkezni? Muszáj megszégyeníteni valakit ezért?

2022. jún. 15. 13:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy?
2022. jún. 15. 13:34
 2/23 anonim ***** válasza:
59%
18 vagy nem probléma ha 28 akkor igen gáz már a helyzeted.
2022. jún. 15. 13:35
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Alapvetően szerintem a ronda embereken szokás röhögni, mert ezzel szokták enyhíteni/kompenzálni az őt kinevető emberek a saját nyomorukat, ha látnak valakit, akinek még rosszabb... Amúgy nincs szégyellnivaló ezen. Az a baj viszont, hogy a szinted felett soha nem fogsz találni senkit. Egy nő sem olyan hülye, hogy szinten alulival álljon le. Ahhoz neked kell fellépni az áhított szintre kinézetben. Plasztikai sebész, konditerem... Anyagiakat nem említem, mert az csak akkor jön képbe, ha nagyon sok van (7-10 millió havonta, az meg kedveseknek adatik meg).
2022. jún. 15. 13:38
 4/23 A kérdező kommentje:
#3 Ez a szintezés egy baromság felejsd el! Kultúrálisan kinevelném ezt az emberekből, mert pusztító!
2022. jún. 15. 13:47
 5/23 A kérdező kommentje:
#2 Ez a gondolkozás a gáz.
2022. jún. 15. 13:47
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

Rendben, akkor majd szólj mire jutottál a te szintednél magasabban levő nőkkel :D. Ha gondolod esetleg fogadhatunk pénzben is ;).

2022. jún. 15. 13:48
 7/23 A kérdező kommentje:
#6 Baromság a szintezés, emberek vagyunk, senki sem különb.
2022. jún. 15. 13:51
 8/23 anonim ***** válasza:
0%

"Baromság a szintezés"

[link]

2022. jún. 15. 13:52
 9/23 A kérdező kommentje:
Ráadásul ez a fel le szintezés fasiszta és mindenre ami fasiszta eredetű nemet kell mondani!
2022. jún. 15. 13:52
 10/23 anonim ***** válasza:
27%
7: és te mégis itt vagy és sírsz, hogy nincs nőd. Szóval?
2022. jún. 15. 13:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!