Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött már valaki össze oroszországból fordítóval író lánnyal társkereső oldalról, vagy ezek 100% ban kamu profilok?
Sok képet küld magáról minden nap ír, bár néha mintha kicsit elbeszélnénk egymásról.
A lány nagyon szép.
Átverés...?
Álmodik a nyomor kategória?
A másik hogy se én nem tudok oroszul se ő magyarul.
Azt írta hogy ha lesz szabija akkor eljön hozzám.
Nem tűnik eddig úgy hogy rossz anyagi helyzetben lenne ipari parkban ügyintéző elmondása szerint és eddig csak a munkájának élt..
Jó igen, majd meglátom itt egy kép róla.
Ha penzküldésbe csap át akkor elve nem kockáztatok.
Eddig úgy van hogy saját pénzén meglátogat a nyáron.
Mindig hosszu leveleket ír fordítóval.
Kepfeltolteseu-t ird ele httpvel
/view.php?filename=926Screenshot_20220614_08.jpg
Amennyiben pénzt akar kérni, ne hátrálj ki egyből. Próbálj meg minél több infót kicsikarni, intézd el, hogy megtudd az IBAN számot ahova elvileg utalnod kell. Mond, hogy tudnod kell a címet is különben a bankod nem utalja át stb minél több infót kérj ki ha azt akarja utalj.
Majd ha elég infót kértél ki, csak tűnj el nyom nélkül. Az adatokat pedig add át a rendőrségnek, hátha elkapják a ribadékot
Hmm pénzt kér utazásra hogy segítsem ki hogy tudjon jönni hozzám.
Megírtam neki hogy sajnos nem álok úgy anyagilag..
De ha mégis meg tudj oldani szeretettel várom..
Plusz később lehet kimegyek hozzá...
Amúgy mit akarsz valakitől, akivel nem beszéltek közös nyelvet?
Vagy majd élőben is fordítóztok/felbéreltek egy tolmácsot?
Szerintem angolul beszéltek
De ez most nem az a helyzet.
Ez 99% hogy kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!