Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jött már valaki össze oroszors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött már valaki össze oroszországból fordítóval író lánnyal társkereső oldalról, vagy ezek 100% ban kamu profilok?

Figyelt kérdés

Sok képet küld magáról minden nap ír, bár néha mintha kicsit elbeszélnénk egymásról.

A lány nagyon szép.

Átverés...?

Álmodik a nyomor kategória?

A másik hogy se én nem tudok oroszul se ő magyarul.

Azt írta hogy ha lesz szabija akkor eljön hozzám.

Nem tűnik eddig úgy hogy rossz anyagi helyzetben lenne ipari parkban ügyintéző elmondása szerint és eddig csak a munkájának élt..

2022. jún. 13. 07:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Kamu mind
2022. jún. 13. 07:21
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Oroszországbol nagyon nehéz "kitörni", nagyon nehezen adnak vízumot stb

Én németorszagban éltem egy orosz pasimmal, Oroszo-bol állandoan zaklatta egy csaj, meg fűzte az agyát hogy aegitsem neki ahhoz hogy Németo-ba jöhessen.

Ott nem ugy ment mint nálunk hogy fogid magad es egyszeruen vonatra ülsz. Asszem még az internetük is korlátozott.

2022. jún. 13. 08:12
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
*Szóvak az orosz állam nagyon redukálja azt hogy az orosz állampolgárok csak ugy elutazgassanak meg ilyenek.
2022. jún. 13. 08:13
 4/20 anonim ***** válasza:
70%

2.vagyok

Barátomnak még a szülei vándoroltak ki Németo-ba, a gyerekek már németoban születtek. A barátom is így német állampolgár mert anno le kellett adniuk igy az orosz állampolgárságot nem volt akkor még kettős állampolgárság. Most hogy van e már nemet-orosz kettős allampolgárság, nem tudom.

2022. jún. 13. 08:15
 5/20 anonim ***** válasza:

Tessék, itt egy kérdés tavalyról. Olvasd el a válaszokat!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ez meg a történet folytatása:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. jún. 13. 09:25
 6/20 anonim ***** válasza:
Kamuuu
2022. jún. 13. 11:55
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem kamu, de nem a szerelem hajtja, hanem az allampolgarság meg engedélyek.
2022. jún. 13. 13:19
 8/20 anonim ***** válasza:
30%
110% kamu.
2022. jún. 13. 13:32
 9/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha az hajtja hogy ki akar szabadulni oroszországból az meg jól is elsülhet... Amugy én is nemetorszagban vagyok még fél lábbal...
2022. jún. 13. 15:19
 10/20 anonim ***** válasza:
Videochateljetek, bár még akkor is lehet átcseszés.
2022. jún. 13. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!