Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van nők terén mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nők terén mostanában ekkora pangás az internetes társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Tudom hogy fel vagyok mint Facebook date, Tinder, Badoo egyszerűen szinte egy párom sincs senkivel nem tudok beszélni fél évvel ezelőtt még több randi is összejött
2022. jún. 12. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Jön a nyár és több hétvégi programjuk van, így több esélyük van ismerkedni élőben.
2022. jún. 12. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Van Nők tere? Én eddig csak Hősök teréről tudtam, meg Kossuth térről. Vagy a Moszkva térre gondolsz?
2022. jún. 12. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
nem szorulnak rá
2022. jún. 12. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
A társkeresők nagy része eddig is virsliparti volt!(sokkal több a férfi)
2022. jún. 12. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

A férfiak így is úgyis futnak utánuk.

Minek foglalkoznának ilyenekkel?

2022. jún. 12. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Most inkább kimozdulnak az emberek. Elég durván szétcsesznek programokat sokan, aminek nem a társkeresés a célja, de ők csak azért mennek. Szánalmas.
2022. jún. 12. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

6. Célzott társkeresésben meg nők nem vesznek részt. Mer az a férfi dolga!

🤦

2022. jún. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!