Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még ma olyan nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ma olyan nők, akiket nem kell eltartani párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy zsugori vagyok, szívesen viszem el étterembe, nyaralni, stb, de van olyan nő még ma, aki nem várja el, hogy a fodrászt, körmöst, szolit, kondit, shoppingolást, minden étkezését a pasi álljon? Ezek simán kitesznek minimum fél millát havonta, tekintve a mai árakat. Van még olyan nő, aki ezt nem igényli és megáll a saját lábán, nem akar eltartott ingyenélő lenni, mint a basic insta picsák?
2022. jún. 12. 15:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én környezetemben se ez a jellemző, egy nőismerősöm sincs (akiket közelről ismerek, beszélgetek velük), aki így élne. Én se. Én is magamat tartom el. 45 N
2022. jún. 12. 19:17
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is környezetedet kellene jobban megválogatnod. Én sem ismerek egy nőt sem, aki ne dolgozna (kivéve aki gyed-en, gyes-en van az egyébként közösen vállalt gyerekkel) és elvárná, hogy eltartsák.

Arról nem is beszélve, hogy bár csinos, igényes fiatal nőnek tartom magam, szoliban, körmösnél és kondiban sosem voltam, fodrásznál kb. évente egyszer, ruhát meg annyit veszek, amire szükségem van. Általában egyedül. Igaz instán sincs fent rólam egy kép sem.

Te nem eleve az általad leírt típusú nők között keresgélsz?

2022. jún. 12. 20:29
 23/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
66%
Barátnőm pont ilyen - de sajnos ő már foglalt. 😉
2022. jún. 12. 22:57
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyemen sok fiatal, diplomás, tobb nyelven beszélő hölgy van. Egyiknek sincs mukorme, nincsenek agyon szolizva, sz izmaik sem dagadnak a kondizastol. Ami engem illet magasabb beosztásban vagyok mint a férjem és jobban is keresek. Talán rossz helyen keresgelsz kérdező.
2022. jún. 12. 23:23
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, amikor valaki az Instát veszi a való életnek.
2022. jún. 12. 23:25
 26/26 anonim ***** válasza:
7%

Ez nem teljesen így van! Viszont az oké hogy minden úgy alakítanak hogy azért ne fizessenek rá!

Pl keres a nő 280 at. Megvesz mindent magának. De ha elfogy a pénze a hónapban és kell neki még egy cipő, akkor jön a “légyszi… vedd meg”. Szóval eltartani nem kell őket de mindig kell rájuk költeni váratlanul 20-40 ezret egy hónapban.

2022. jún. 13. 07:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!