Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még ma olyan nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ma olyan nők, akiket nem kell eltartani párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy zsugori vagyok, szívesen viszem el étterembe, nyaralni, stb, de van olyan nő még ma, aki nem várja el, hogy a fodrászt, körmöst, szolit, kondit, shoppingolást, minden étkezését a pasi álljon? Ezek simán kitesznek minimum fél millát havonta, tekintve a mai árakat. Van még olyan nő, aki ezt nem igényli és megáll a saját lábán, nem akar eltartott ingyenélő lenni, mint a basic insta picsák?
2022. jún. 12. 15:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
De azért a basic insta picsa külsőt azt hozza, csak ingyen, és ráfordított idő nélkül. Ugye? Ezek a csajok nem véletlenül költenek százezreket a külsejükre, havonta. Egy mezei átlagnő, aki otthon csinálja a körmét, a haját, a sminkjét, és a plázából meg turkálóból öltözködik, az sose fogja hozni azt a szintet. Főleg, ha a kedvedért vasárnap jó kis húslevest főz, meg nokedlit szaggat a pörkölthöz.
2022. jún. 12. 16:03
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A nők 90%-a dolgozik. Ha neked pont a shoppingolós, pózolós, szolis instacicák jönnek be, akkor így jártál.
2022. jún. 12. 16:04
 13/26 anonim ***** válasza:
30%
Szép nő mindegy milyen ruhát húzz fel.. a szürke egereknek kell a majomkodás meg drága ruha , köröm, haj..
2022. jún. 12. 16:11
 14/26 anonim ***** válasza:
96%

Nincsenek. Ha elvárod, hogy úgy nézzen ki, mint az insta p.csák, akkor fizessél szépen.

Én nem járok se szoliba, se kondiba, nincs műkörmöm, tehát nem is fizeti senki.

2022. jún. 12. 16:14
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

Mindig úgy megdöbbenek ilyen kérdéseken, pedig 40 feletti, normális, csinos nő vagyok.

Voltam házas is, voltak nyilván az életemben párkapcsolatok- soha még csak fel sem merült efféle.

Ellenben meg tudok állni a lábamon, jó munkám, jó keresetem van, képes vagyok az igényeimnek megfelelően élni, ami meg nem fér bele, azt meg nyilván nem máson akarom beszedni (hanem vagy elengedem, mert nem tudok milliárdos életvitelt fenntartani, vagy teszek az adott célért).

Biztosan van az a réteg, aki így él, de elenyésző ezreléke a dolgozó, tanuló vagy épp kisgyereket nevelő, átlagos életvitelű nőknek… ellenben borzasztóan irritáló ez az általánosítás.

Sem én, sem a környezetemben, rokonságomban, munkahelyeimen, baráti társaságomban, felsőoktatásban stb. NEM tapasztaltam tömegével azt, hogy nők így élnének. Életemben talán ha 1-2 példát láttam. (De férfiből is pont ugyanennyit!)

…mondjuk nem a bulvárból meg a szennymédiából kellene tájékozódni és tanultabb körökben mozogni, mert az ilyen előítélet és általánosítás sem vall egy képzett emberre…

2022. jún. 12. 16:41
 16/26 anonim ***** válasza:
1%
15. Ez nem bulvárból lett összeóllozva .. Ha elmegy szórakozni az ember , vagy beül valahova láthatóvá vállnak a dolgok.
2022. jún. 12. 17:49
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten tudjuk, hogy igen.

Pl nekem az önérzetem nem engedné, hogy a párom tartson el. Ellenben szeretem a páromban, ha lehet rá számítani és bár nem vagyunk közös kasszán, nem szeretném, ha ellenséget látna bennem azért, mert rugalmasan kezelem az anyagiakat és természetesnek veszem, hogy nem felezünk kényszeresen mindent, fizetünk néha egymásnak nagyobb dolgokat és megengedhetjük, hogy pár hónapig ne dolgozzon az egyikünk, ha mondjuk hamarabb mond fel egy toxikus munkahelyen, minthogy új állást találna vagy hasonlók.

A fillérbaxásról apám jut eszembe, nagyon nem tolerálom, ugyanakkor ragaszkodom hozzá, hogy ne kapaszkodjunk egymásba anyagilag, csak érzelmileg.

2022. jún. 12. 17:56
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"A nők 90%-a dolgozik. Ha neked pont a shoppingolós, pózolós, szolis instacicák jönnek be, akkor így jártál."

Nem tudtátok, csajok?

Az átlag nő úgy néz ki, mint egy instacica, csak hozza a formát retus és smink nélkül is, ráadásul havonta max. 20 ezerbe kerülhet ez a "basic look".

2022. jún. 12. 18:18
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ha elmegy szórakozni az ember , vagy beül valahova láthatóvá vállnak a dolgok."

És mégis mit látsz? Látod, melyik csaj mit dolgozik és mennyit keres? Látod, hogy más tartja el? Hülye vagy.

2022. jún. 12. 18:20
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én házat akartam venni a pasimnak, mégis dobott. Biztos, mert nincs műkörmöm :D
2022. jún. 12. 19:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!