Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a vèlemènyetek arról, ha egy lánynak citrombőrös a feneke?
Nem zavar egyáltalán és ezt nagyon sok srác nevében mondhatom.
Ne izgulj ez miatt. :)
Én azt úgy hallottam narancsbőrnek hívják
Nyilván nem túl szexi, de önmagában nem kizáró dolog a legtöbb férfinél. Ha mondjuk nem a strandon ismerkedtek meg, akkor nehezen észrevehető. Az ágyban meg már nem hinném hogy emiatt bárki visszatáncol
Lehet én nem vagyok otthon a női szépségápolásban, sőt ez több mint valószínű, ellenben az véletlenül nem narancsbőr? :D
Hát gondolom kezdjen vele valamit, de ha amúgy ha külső / személyiség egyébként rendben van [ami valszeg igen mert mi másért látnám az akármilyen citrusféle bőrös fenekét] akkor valószínűleg azért valahogy túlteszem magam rajta nagyobb érzelmi megrászkódtatás és potencia zavarok nélkül. :D
[Ok elvben pl. láthatnád fürdőben is pl. de ahhoz én vak vagyok.]
Arancsbőr hivatalosan
A pasikat nem zavarja semmi csak lyuk legyen.
Milyen jó, amikor kifejezetten férfiaknal szól a kérdés, majd amikor egy férfi kulturáltan kifejti a véleményét akkor jön egy rakás femináci nő és jól lepontozzák az embert.
Mi a fenét keresnek itt is a csajok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!