Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy olyan nőről, aki folyamatosan a visszautasításokat kapja a férfiaktól?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 20:34
1/13 anonim válasza:
Ennek az okát tárnám fel, ha az ő helyében lennék. Megkérdezném az exeket, mi lehet a gond, majd átgondolnám, és változtatnék dolgokon.
2/13 anonim válasza:
Akit nem ismerek, arról nem alkotok véleményt. Bár nyilván sejthető, hogy nem túl dekoratív, illetve lelkileg vagy agyilag sincs rendben...
3/13 anonim válasza:
Semmit. Millió elutasítást kapok én is, nem ez határoz meg. Nem is ismernek, kezdjük ott.
4/13 anonim válasza:
Valószínűleg jóval a saját kategóriájuk fölé választanak.
5/13 anonim válasza:
az ilyen nőt nevezzük femcelnek(női incel)
6/13 anonim válasza:
Én pasiként vagyok ugyanez, naaaa
7/13 anonim válasza:
Ez alapján semmi, mert semmit nem tudok róla.
9/13 anonim válasza:
Én most pont egy ilyen nővel ismerkedek. Nincs róla abszolut rossz véleményem, nem értem miért offolják mások. 20 évesen nem volt még senkije, pedig gyönyörű lány. Na majd én felszedem
10/13 anonim válasza:
Jóval maga fölé választ. Mondjuk átlag 26 éves. Külsőre semmi különös, kicsit szürke egér. Talultsagra, munkakörre kozepszint, erettsegi+ szakma. 10/10 pasit szeretne magának, illetve dr.vagy PhD fokozatut. Aztán csodálkozik, hogy ezek a férfiak nem akarják öt komoly kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!