Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kezd ez az oldal egyre inkább egy incel fórumra hasonlítani, ahol a sikertelen férfiak folyamatosan szidják a nőket és gyűlölködnek? Mi lehet ennek az oka? Mert nőktől valamiért nem látok ilyesmit..
Én úgy látom hogy mind a két nemben rengeteg feszült - a magány és a szexuális frusztráltság miatt - ember van. A nők azt hiszik hogy csak a tökéletes nő kel el, ezért kizárják magukat a piacról, közben utálják a férfiakat mert nem találják meg őket.
A férfiak meg rengeteg nőre írnak rá, és a rengeteg elutasítás miatt feszülnek be, és nyilván ők is először az olyan típusú nőket keresik akit a médiában látnak.
Nem találja meg a zsák a foltját, nyilván nem jut mindenkinek a legszebbek közül, és mondjuk ki sokszor a legszebb mellett is tudunk nagyon boldogtalanok lenni - nemtől függetlenül.
Tény hogy az anonim felhasználás miatt sok férfiból kijön itt ez a depresszív kaki, amivel nem éppen fog tudni becsajozni.
És én is régen rairtam pár úgyse kellek senkinek lányra, a legtöbb még csak nem is válaszolt...
Kicsit hosszú lett bocsi, egy szó mint száz, száz szerintem ez 50-50.
Én többnyire csak olvasgatok itt pasasként, de amit bizonyítottan nők reagálnak itt bármire is, az is eléggé bicskanyitogató stílusban történik.
Szóval ez egyfajta válasz-reakció, ami nem igazán ér véget.
"nagyon jó az életszínvonal"
Azt hallottam, hogy jegyrendszer van lassan kialakuloban nalatok Magyarorszagon.....
37F incel
#8:
Nálad pedig sorban állnak a nők.
A párkapcsolati piac eltolódása az oka, mivel a közösségi média és a swipe appok miatt a nők elvárásai az egekben, a való életben is mielőtt valaki leírná.
Minek is jönnél össze nőként a való életben egy hozzád hasonló gondolkodású átlagos férfival, ha interneten a legjobb pasik közül válogathatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!