Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A miitt.hu-ról kinek van valós véleménye?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert kezdem feladni ezt a netes társkeresést. Általában egy Szián kívül más választ nem kapok. Első találkozást próbáltam, egy nővel tudtam huzamosabban beszélgetni, de találkozni már nem akart, akárhányszor hívtam csak terelt.

Sajnos a munkámból adódóan (otthonról dolgozok), így nem is találkozok sok emberrel, amikor kutyát sétáltatok vagy lemegyek a kutyafuttatóra, akkor tudok max beszélgetni emberekkel, de vagy nem egykorú velem vagy kapcsolata van stb...

Miitt.hu szimpatikus, de gyanúsan nem olvasok sem jót se rosszat róla a miitt oldalán kívül (weboldal, fb oldal). Miitt facebok oldal véleményeit látva, azért lehet akadhatnak problémák, mert 2ember is elég húzós dolgokat írt róla (megakarták verni meg hasonlók).

Röviden az érdekelne, volt valakinek tapasztalata? Érdemes-e kipróbálni? Az oldalon elnézve a felhasználókat, elég kevés egykorú van, akivel passzolnék. A negatív vélemény is kicsit visszatart, ha ilyen állatok a szervezők. És a bizonytalanság is, így örülnék, ha valakinek lenne valós tapasztalata. Lehetőleg szorítkozzunk arra, akinek volt tapasztalata vele, vagy milyen tanácsa lenne, annak aki home officeba dolgozik. Szóval a ugyanolyan lehúzás, mint a többi azt inkább hanyagoljuk, ha nincs is tapasztalatod vele.

32/F

2022. máj. 9. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom, nekem nincs tapasztalatom vele, de az enélkül is teljesen nyilvánvaló, hogy nincs az a netes ismerkedő oldal, ahol ne botolhatnál lehetetlen alakokba. Ez az oldal ismerkedő eseményeket szervez, s a legjobb szándékkal sem tudhatja kiszűrni a már házasokat, a hazudósokat, a bunkókat és a pszichopatákat. Erre egyszerűen nincsen és nem is lehet hatékony eszköze egy web oldalnak, mert nem hatóság, hogy háttérinformációkat gyűjthessen a tagokról. Ha esetleg egy rossz tapasztalat miatt valakit kizár az oldal, akkor az illető már másnap újra regisztrálhat egy új profillal. Ez a kockázat tehát elkerülhetetlenül benne van minden társkereső szolgáltatásban. Én évekig voltam különféle társkeresőkön, fizetősökön is, és ez a tapasztalatom.

Annyit tanácsolnék, hogy csak olyan programra menj el, ahonnan 10 perc után valamilyen indokra hivatkozva (pl. megfájdult a fejem) gond nélkül le lehet lécelni. Ne szállj fel például ismeretlenekkel buszra vagy vonatra, és ne menj el velük erdei sétára, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Mindig legyen azonnali lelépési lehetőség, és csak nyilvános helyre menj, ahol sokan vannak mások is.

2022. máj. 9. 08:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ott találtam párt, és még sokan mások is. Azóta is összejárunk olyan emberekkel, akiket ott ismertünk meg. A kor tényleg probléma lehet, de szerintem nem olyan drága az előfizetés, hogy ne menj el egy-két programra körülnézni.
2022. máj. 9. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Pár hete én is kiírtam egy kérdést róla, de egyetlen válasz sem érkezett... :D Azért legalább egy ember használta, ez is valami.

Budapestieknek biztos jó, de vidéken is van elég program?

2022. máj. 9. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor én voltam, külön felhívták a figyelmet arra, hogy a programok legnagyobb része Pesten van. Szóval vidékieknek nem biztos hogy jó választás.
2022. máj. 9. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Kár, köszönöm. :)
2022. máj. 9. 13:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat. :)

Hát én sem Budapesti vagyok, de az agglomerációban élek, viszont én is inkább vidék párti vagyok. Sajnos már itt is teljesen más a felfogás, mint aki ízig vérig Budapesti. :) Én nem is laknék Budapesten, csak ha nagyon rákényszerülnék, nos gondolom, akkor Budapestiek vannak többségben, de ettől függetlenül átgondolom. 1hónapot lehet megér, majd meglátom, addig is feliratkoztam a hírlevélre és ha kedvet kapok hozzá kipróbálom.

2022. máj. 9. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, azóta kipróbáltad az oldalt? Tudom nem egy mostanában kiírt kérdés, de csak most bukkantam rá, ahogy az kérdéses oldalra is, és kíváncsi lettem.
2024. júl. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!