Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a nők véleménye a "kútmérge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a nők véleménye a "kútmérgezés" elméletről?

Figyelt kérdés

Azaz hogy egy férfi aki egy adott közegben több nőnél is (sikertelenül) bepróbálkozott, annak már sokkal kisebb esélye van a többi nőnél, mert ezzel a nők megítélése sokat romlik.

Szerintetek mennyi ennek az alapja?

2022. ápr. 29. 23:13
A kérdező szavazást indított:
A próbálkozás valóban tönkreteheti a férfi megítélését más nők szemében
Csakis sok-sok sikertelen próbálkozás fogja befolyásolni a megítélését
Ez egy butaság, mert akármennyi kudarcos udvarlás sem rontja egy férfi megítélését
33 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Hát figyelj, ha a társaságunkból a Pisti bepróbálkozik az Erzsinél, a Gizinél, a Pirinél és utána következnék én a sorban, tuti össze nem jönnék vele. Egyrészt mert nyilván oka van hogy a másik három elhajtotta, másrészt komolyan se tudnám venni a szándékát, mikor csak a negyedik vagyok a sorban.
2022. ápr. 29. 23:24
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Tehát, Géza a munkahelyén x nőnél próbálkozott? Ez a szituáció? Mert ebben az esetben egyértelműen a kutya nem akar majd tőle semmit ezeken a berkeken belül. Nem azért, mert erős a csordaszellem és, ha Gizinek nem kellett, akkor nekem se, hanem mert láthatóan mindegy neki ki akad horogra, a nagy számok törvénye alapján keres társat, nem valós érdeklődés alapján.
2022. ápr. 29. 23:24
 3/22 A kérdező kommentje:
De azért beszavaztad hogy hülyeség az egész nemde?
2022. ápr. 29. 23:25
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, ha egy férfit visszautasítanak többen, akkor onnantól fogva több nő előtt is romlik az értéke.

Ezért jobb, ha a férfi figyeli a jeleket, és a beszélgetésből hamarabb kiszáll. Tehát amikor látja, hogy közeledik a visszautasítás, szépen köszönjön el.

Megjegyzem, ennek az ellentéte is igaz. Ha egy férfi népszerű a nőknél, akkor nagyobb eséllyel lesz más nőknél is elfogadottabb.

2022. ápr. 29. 23:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

3, ha nekem szólt (2es vagyok) akkor nem. Semmire nem szavaztam, mert pontosítást kértem és, írásban adtam választ.

Érdemes megjelölni kinek írsz.

A kötekedő stílus pedig teljesen indokolatlan.

2022. ápr. 29. 23:36
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Annyi esze kellene legyen az adott férfinak hogy zárt társaságban már nem próbálkozik. Ilyenkor más vadaszmezokre kell menni szerencsét próbálni.
2022. ápr. 29. 23:54
 7/22 A kérdező kommentje:

5#

A komment az 1#-nek szólt

Az ő válasza közben még csak egyetlen szavazat volt, ami így hozzá kötődött

2022. ápr. 29. 23:59
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
#1-es vagyok. Mellé lőttél, nem szavaztam semmire, épp ezért fejeztem ki írásban amit gondolok.
2022. ápr. 30. 00:03
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy mindenkinél bepróbálkozó férfi olyan, mint az a nő a társaságban, akit mindenki megbaszott.

Ismertem nem egy ilyen férfit, mikor nem volt ott és valahogy szóbajött, felnevettünk, hogy mindannyiunkra rápróbált. Neki mindegy melyikünk, csak mondjon igent... Ez így szánalmas és igénytelen.

2022. ápr. 30. 01:27
 10/22 anonim ***** válasza:
13%

#9: De azért az általad említett nőtípus mögött már lassan olyan feminista lobbi fog állni, hogy egyelőre csak 2022-ben nem mondhatja ki egy férfi anélkül, hogy feketelistára ne kerülne, hogy ő bizony nem jönne össze ilyen nővel és szégyellje magát, majd felsorolva az említett nő belső értékeit, a végére odaszúrva, hogy amúgy meg van egy csomó jelentkező nála, jobbak is, mint az említett férfi, tehát a nő nem jönne össze az említett férfinél, így nem oszt nem szoroz, hogy ő összejönne-e vele.

De néhány év múlva talán már az állásából is elbocsátják azt a férfit, aki ilyen véleményt fogalmaz meg, vagy egy válóperben egy ilyen vádiratra több vagyont kap a nő a bírótól.

Ott tartunk, hogy egy férfinek lassan már azt sem szabad kimondani, hogy hajléktalan nővel, ilyennel: [link] nem jönne össze diplomás, sportos fiatal mérnökként.

Eközben a nőknek egyre gyűlik a muníció, milyen kifogásokkal teljesen legitim visszautasítani egy férfit.

2022. ápr. 30. 02:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!