Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a nők véleménye a "kútmérgezés" elméletről?
Azaz hogy egy férfi aki egy adott közegben több nőnél is (sikertelenül) bepróbálkozott, annak már sokkal kisebb esélye van a többi nőnél, mert ezzel a nők megítélése sokat romlik.
Szerintetek mennyi ennek az alapja?
Egyetértek, ha egy férfit visszautasítanak többen, akkor onnantól fogva több nő előtt is romlik az értéke.
Ezért jobb, ha a férfi figyeli a jeleket, és a beszélgetésből hamarabb kiszáll. Tehát amikor látja, hogy közeledik a visszautasítás, szépen köszönjön el.
Megjegyzem, ennek az ellentéte is igaz. Ha egy férfi népszerű a nőknél, akkor nagyobb eséllyel lesz más nőknél is elfogadottabb.
3, ha nekem szólt (2es vagyok) akkor nem. Semmire nem szavaztam, mert pontosítást kértem és, írásban adtam választ.
Érdemes megjelölni kinek írsz.
A kötekedő stílus pedig teljesen indokolatlan.
5#
A komment az 1#-nek szólt
Az ő válasza közben még csak egyetlen szavazat volt, ami így hozzá kötődött
Egy mindenkinél bepróbálkozó férfi olyan, mint az a nő a társaságban, akit mindenki megbaszott.
Ismertem nem egy ilyen férfit, mikor nem volt ott és valahogy szóbajött, felnevettünk, hogy mindannyiunkra rápróbált. Neki mindegy melyikünk, csak mondjon igent... Ez így szánalmas és igénytelen.
#9: De azért az általad említett nőtípus mögött már lassan olyan feminista lobbi fog állni, hogy egyelőre csak 2022-ben nem mondhatja ki egy férfi anélkül, hogy feketelistára ne kerülne, hogy ő bizony nem jönne össze ilyen nővel és szégyellje magát, majd felsorolva az említett nő belső értékeit, a végére odaszúrva, hogy amúgy meg van egy csomó jelentkező nála, jobbak is, mint az említett férfi, tehát a nő nem jönne össze az említett férfinél, így nem oszt nem szoroz, hogy ő összejönne-e vele.
De néhány év múlva talán már az állásából is elbocsátják azt a férfit, aki ilyen véleményt fogalmaz meg, vagy egy válóperben egy ilyen vádiratra több vagyont kap a nő a bírótól.
Ott tartunk, hogy egy férfinek lassan már azt sem szabad kimondani, hogy hajléktalan nővel, ilyennel: [link] nem jönne össze diplomás, sportos fiatal mérnökként.
Eközben a nőknek egyre gyűlik a muníció, milyen kifogásokkal teljesen legitim visszautasítani egy férfit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!