Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleménye a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleménye a férfiaknak azokról a nőkről, akik nem szeretik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Dilemma számomra még mindig ez a gyerek kérdés, ugyanis szeretnék ha lenne egy jól működő kapcsolatom, és azzal a férfival élnék akit szívből tudok szeretni, ellenben a gyerekvállalás száraz tényeitől lever a víz.

Nem érzem magam alkalmasnak egy kisgyerek gondozására.

Ezer meg egy baja lehet miután megszületik, nem tudnám mikor milyen baja van, miért sír, hogy kell vele bánni, mi a jó neki, stb.

Ha segítségre lenne szükségem, azt látná a többi anya, hogy nem tudok gondoskodni a saját gyerekemről.

A hisztit is nehezen tolerálom, egy kisgyerek meg állandóan sír.

Úgy gondolom jobb ha ezt a dolgot kihagyom az életemből, pedig nem vagyok ellene 100%ig.

Férfiak, ti mit gondolnátok ha megtudnátok, hogy a kiszemelt nő nem szereti a gyerekeket?

2022. jún. 6. 12:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Amiket te írtál nem arra utalnak, hogy ne szeretnéd őket, hanem egyszerűen félsz az anyaságtól. Az a 9 hónap, amíg megérkezik a gyermek mindkét szülő számára egyfajta türelmi idő, hogy felkészüljenek rá.
2022. jún. 6. 12:17
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Én sem szerettem volna soha gyereket, így 40 felett pedig már nem is lesz. De még soha egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy azon gondolkoznak, erről másnak milyen véleménye lehet. Az én életem, majd én eldöntöm, hogy mi a jó nekem. Ez van, ehhez kellett olyan partnert keresnem, akinek ez így megfelelt. Tapasztalatom azt mutatja, hogy van bőven olyan férfi, akinek ez nem probléma. Nem kell ebből ügyet csinálni.
2022. jún. 6. 12:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Pacsi, nekem bejönnek, én sem bírom őket, erre a világra meg hót fölöslegesek is.
2022. jún. 6. 12:25
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
Első dolog a helyes önismeret, és hogy tisztában vagy magaddal. Amit írsz, az alapján nem a gyerekeket nem szereted, hanem nem nem szeretnél gyereket.
2022. jún. 6. 12:33
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Én eleve olyan nőt választottam magamnak, akiben azt láttam, hogy jó anya lesz belőle, és nekem nem is kéne olyan nő, aki nem szeretne gyereket. De mindenkinek mások az elvárásai, a lényeg az, hogy a jövendőbeliddel eggyezzenek a preferenciáitok.

"Ezer meg egy baja lehet miután megszületik...

Nem igaz, kb. ennyi baja lehet egy kicsinek:

- éhes

- szomjas

- fázik

- melege van

- fáj valamije (leggyakrabban a hasa)

Később pedig előfordul, hogy kicsípi a pisi/kaki, fogzik és az fáj neki...

Ha már ezeket kizártad, és akkor is fennáll a fájdalom, akkor lehet védőnőhöz, orvoshoz fordulni.

"Ha segítségre lenne szükségem, azt látná a többi anya, hogy nem tudok gondoskodni a saját gyerekemről."

Miért, nálatok hány anya él még a lakásotokban? :D

Hülyeség, a többi anya is tele van félelmekkel, ők sem jobbak...

"A hisztit is nehezen tolerálom, egy kisgyerek meg állandóan sír."

Ez megint csak hülyeség, egy egészséges kicsi nagyon ritkán sír. Én nem tudom, ti honnan vesztek ilyeneket, hogy egy kisgyerek állandóan sír...

A hiszti meg a sírás egyébként két különböző dolog.

Te tele vagy olyan félelmekkel, amiknek semmi alapjuk nincs. Többgyerekes apaként mondom ezt, a gyerek nagyon nem úgy működik, ahogy te elképzeled.

2022. jún. 6. 12:52
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

Csak annak probléma aki családot akar. Mivel bőven vannak olyan férfiak akik nem akarnak családot, vagy csak mindegy nekik, miközben tartós párkapcsolatot szeretnének, ezért biztosan van egy rakás férfi aki megfelel neked. Magamból kiindulva ez teljesen biztos.

Nyilván szűkíti a kört, de bőven vannak lehetőségeid nőként erre is

2022. jún. 6. 12:56
 7/17 anonim ***** válasza:
67%
#5 látszik, hogy vagy nincs gyereked, vagy ha van is, azzal nem te foglalkozol:)
2022. jún. 6. 12:59
 8/17 A kérdező kommentje:

Mennyi időt töltöttél velük egy nap miután megszülettek?

Azért az anya, aki 0-24-ben az újszülött mellett van, nagyon ki van merülve mert a gyerek állandóan sír valamiért.

Ha felkel azért, ha éhes azért, ha bekakilt azért, ha fáj a hasa azért, ha nyűgös azért.

Ismerősöktől hallottam, hogy rohanni kellett a gyerekkel orvoshoz mert belázasodott, vagy etetés közben majdnem megfulladt a tápszertől.

Sőt láttam azt is, hogy az orvosi rendelő ajtóban pánikolva kérdezték az irvost, hogy mit csináljanak mert nem kakil a gyerek napok óta.

Állandóan menne a rettegés, hogy mikor mi baja a gyereknek.

2022. jún. 6. 13:02
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Bárcsak az összes nő ilyen lenne.
2022. jún. 6. 13:05
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy nem kéne ilyen nő mert én családcentrikus vagyok, viszont hemzsegnek a hasonlóan gondolkodó férfiak, tehát ez nem kéne hátráltasson a társkeresésben.
2022. jún. 6. 13:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!