Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleménye a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleménye a férfiaknak azokról a nőkről, akik nem szeretik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Dilemma számomra még mindig ez a gyerek kérdés, ugyanis szeretnék ha lenne egy jól működő kapcsolatom, és azzal a férfival élnék akit szívből tudok szeretni, ellenben a gyerekvállalás száraz tényeitől lever a víz.

Nem érzem magam alkalmasnak egy kisgyerek gondozására.

Ezer meg egy baja lehet miután megszületik, nem tudnám mikor milyen baja van, miért sír, hogy kell vele bánni, mi a jó neki, stb.

Ha segítségre lenne szükségem, azt látná a többi anya, hogy nem tudok gondoskodni a saját gyerekemről.

A hisztit is nehezen tolerálom, egy kisgyerek meg állandóan sír.

Úgy gondolom jobb ha ezt a dolgot kihagyom az életemből, pedig nem vagyok ellene 100%ig.

Férfiak, ti mit gondolnátok ha megtudnátok, hogy a kiszemelt nő nem szereti a gyerekeket?

2022. jún. 6. 12:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, hogy egyezik az álláspontunk, hiszen pont ugyanezen a véleményen vagyok ami a gyerekkérdést illeti.
2022. jún. 6. 13:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Sok pasi van aki em akar gyereket. Én is 40+os nő vagyok, gyermektelen és nem egy férfit ismerek akár kapcsolatban, akár egyedül akik nem akartak, akarnak utódot az én koroszályomban, biztos vagyok benne a fiatalabb korosztályban is sok pasi van aki nem kíván gyereket
2022. jún. 6. 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Én világéletemben rühelltem a gyerekeket, már egészen fiatalon tudtam soha nem akarok. Nem is lesz mostmár elég valószínű.
2022. jún. 6. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Sok olyan nőt ismertem már mint amilyen te vagy kérdező.

Nekem soha nem kellett gyerek, és nem is akarok soha.

Nem utálom a gyerekeket, de saját úgy minden napra otthonra nem kell. Erre jó a keresztlányom és annyi elég is a gyerekekből.

Nem egy kapcsolatom ért véget emiatt sajnos....3x is olyan nővel lehettem együtt aki nem akart gyereket de évek múltán még is előjött bennük , hogy akarnak...

Talán egyszer lesz ilyen.

2022. jún. 6. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

"Mennyi időt töltöttél velük egy nap miután megszülettek?"

Ha nekem szólt a kérdés: amennyit lehetett. Miután hazaértek a kórházból, egy hétig én is otthon voltam velük, azután visszaálltam munkába.

"Azért az anya, aki 0-24-ben az újszülött mellett van, nagyon ki van merülve mert a gyerek állandóan sír valamiért."

Nem sír, főleg nem a kicsi. Egy kicsi gyerek naponta minimum 10-12 órát alszik. Az más kérdés, hogy sokszor nappal alszik, és éjszaka van fent.

"Ismerősöktől hallottam, hogy rohanni kellett a gyerekkel orvoshoz mert belázasodott, vagy etetés közben majdnem megfulladt a tápszertől."

Ez a "rohanok a gyerekkel az orvoshoz mert belázasodott" tipikusan az újdonsült szülők pánikolása. Az esetek 99%-ban ez csupán túlzott reakció, semmi más.

Olyan 38-38,5 fok alatt SEMMIT nem kell csinálni a gyerekkel. El fog múlni magától. A láz nem egy betegség, amit kezelni kell, hanem a láz maga a gyógyszer.

Kb. 38,5 fok fölött lehet a gyereknek lázcsillapítót adni. Ha nem megy lejjebb vagy feljebb megy, akkor lehet szólni az orvosnak.

"Sőt láttam azt is, hogy az orvosi rendelő ajtóban pánikolva kérdezték az irvost, hogy mit csináljanak mert nem kakil a gyerek napok óta."

Igen, ilyen előfordul. És??? Miért kellene pánikolni?

Elviszik orvoshoz, és az majd szépen megmondja, hogy mi a baja. Egyébként az esetek túlnyomó többségében semmi komoly.

// Aki lepontozott, az életben nem látott még kisgyereket.

2022. jún. 6. 17:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Férfiként én sem szeretnék semmiképpen gyerekeket.
2022. jún. 7. 02:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi az adott férfi véleménye a gyerekekről.
2022. jún. 7. 20:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!