Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkapcsolat, párkeresés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat, párkeresés egy önző dolog?

Figyelt kérdés

Szerintem az egyik legönzőbb dolog a párkeresés..... azért akarok nőt hogy legyen barátnőm, szexuális dolgaimat kiéljem vele ,egy nő azért akar férfit hogy legyen férfi mellette, magabiztos legyen, legyen egzisztenciája , sportos legyen és társa, tehát

hogy neki tetszen, általában az emberek csak maguk miatt keresnek párt, undorító

2022. jún. 12. 01:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

A mai világban egyazerűen vannak emberek akik keptelenek kapcsolatot kialakítani nőkkel.

Nem tudom mi lehet igaz abból hogy a fiatal 15-20-30-40 korcsoportot tekintve jelentős férfi többlet van de mintha lenne benne valami.

Vannak nehéz gyerkkoru ellehetetlenitett elszeparált körülményekből személyiségkorlátoló családból kiszabadult emberek akik itt vannak de valahogy nincs helyük, próbálkoznak de erősen szerencsekerék az egész.

Például 30 felett egyre nehezebb azért is mert a nők tartós kapcsolatban vannak már ebben a korban, és elvárható egy karrier egy egzisztencia ha ez nincs meg akkor pofája sinca nagyon az embernek ismerkedni.

A a 30-20 közöttiek egy nagy eésze meg már öregnek tekintik a 30-40 kötöttieket...

Elég sakk matt helyzet.

Sokan elcsesztük az életünket az az igazság de a mai rohanó világban nem nehéz elcseszni.

Beleállsz a taposómalomba reménykedsz hogy majd jobb lesz rohannak az évek közben nincs melletted senki csak sóvárogsz jo eswtbe zervwzvetsz gyűjtögetsz aztán rájösz hogy más már 10.emwletwn van ebben korban te pedig mankóvalentél a második emeleltre. Nem is biztos hogy élsz addig hogy 3.-4. belépőszintre emeletre feljuss. És vannak akik vip ligtel közlekednek alanyi jogon vannak akiket segitenek.

Nem egy szintről indulunk mind anyagi mind morális mind lelki vonatkozásban.

Ez persze az elszenvedőnek nem kötelető tetszen...

Csak az eldogadást mondogathatja vagy esetleg hitegetheti magát hátha csoda történik az életében.. ki tudja talán...

2022. jún. 12. 02:58
 32/38 anonim ***** válasza:
60%

Még mindig nem sikerült bemásolnod, amit kitaláltál rólam és még raktál is hozzá. Nem, nem feltételezem mindenkiről a legrosszabbat.

"Teljesen lényegtelen, hogy ezt nem írtad le betűről betűre. Elég durva szövegértési gondjaid lehetnek."

Hát, igen. Számodra lényegtelen, hogy mit ír a másik, pont erről beszéltem ám én is. És igen, hát peeersze, hogy másnak van szövegértelmezési problémája, ha te találsz ki dolgokat. Írói pályán is mozgok, de holnap abba is hagyom miattad. Köszi!

2022. jún. 12. 02:58
 33/38 anonim ***** válasza:
20%

Negyedszer írod le ugyanazt, ez alatt sem bírtad felfogni. :D

Hogy máshol kiről mit, azt nem tudom, de itt igenis rosszindulatú voltál kezdettől.

Ha közöd lenne az íráshoz, akkor tisztában lennél a sugalmazás fogalmával. Meg talán lenne mondanivalód. Még azt is el tudnam fogadni, ha nem értek vele egyet, de ezekre a semmitmondó üres sablonokra allergiás vagyok. És pont az ilyen képzeli magát a megtestesült ítélőbírónak, aki majd megmondja.

2022. jún. 12. 03:08
 34/38 anonim ***** válasza:
66%

"Negyedszer írod le ugyanazt, ez alatt sem bírtad felfogni. :D"

Te negyedszerre sem fogtad fel, hogyha valakiről állítasz valamit, nem ártana alá is támasztanod. Erre képtelen vagy, csak vagdalkozol.

"Hogy máshol kiről mit, azt nem tudom, de itt igenis rosszindulatú voltál kezdettől."

Nem.

"Ha közöd lenne az íráshoz, akkor tisztában lennél a sugalmazás fogalmával."

Tisztában vagyok vele. Nem sugalmaztam azokat, amiket megpróbálsz rám húzni. Képtelen vagy elgondolkozni azon, hogyha valakire egy csomó dolgot fogsz, amiből semmire sem tudsz bizonyítékot mutatni, akkor nálad van a probléma.

Az meg egy elég szomorú érvelés, hogy mindenre megpróbálod ráhúzni, hogy nincs mondanivaló és üres. Főleg abban a felállásban, ahol a saját állításaid sem tudod alátámasztani.

"a semmitmondó üres sablonokra allergiás vagyok"

Inkább a gondolkodásra és az érvelésre vagy allergiás, de nem vagyunk egyformák.

2022. jún. 12. 03:11
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

Ennél jobban nem lehet lebutítani. Ha tényleg semmit nem fogsz fel, akkor kérd egy felnőtt segítségét, vagy keress rá egyesével a szavak jelentésére, hátha menni fog.

De igen, az vagy és de igen, sugalmaztál. Duplán hazudsz. Annyira mégsem lehet tökéletes életed, mint amekkora egóval előadod magad, ha ez tesz boldoggá, hogy már amúgy is szarul levő embereket próbálsz meg olyan dolgokért is felelőssé tenni, amit mások követtek el ellenük. Nekem szabad, mert én csak egy eltaposnivaló senki vagyok, akit megcsalni is dicső hőstett, na de neked, az élet császárának hogy nincs jobb dolgod? :D

Itt a kedvedért megjegyzem, hogy az, hogy nem írtad le valamely tulajdonságodat, az nem jelenti azt, hogy a szöveged nem foglalja azt magába. Mielőtt bizonyítékért hisztikéznél. Nem attól van egy stílusod, hogy leírod magadról. :D Hanem attól, amit közvetítesz. Elég tesco gazdaságos tanfolyamot végezhettél, ha ez magyarázatra szorul.

2022. jún. 12. 03:25
 36/38 anonim ***** válasza:
65%
Nem ismerek olyan tevékenységet vagy olyan embert, aki bármit is MÁS kedvéért tenne. Minden tettel szerintem minden ember saját magának akar jót tenni, nem másnak. Persze nem kell egyetérteni, lehet más véleményetek.
2022. jún. 12. 09:11
 37/38 anonim ***** válasza:

Alapvetően ott van a tévedés hogy az elkülültség illuziójából indul ki az átlag ember és akkor elveszik a varázs hogy ti egyek vagytok és ha a pozitívumok jótevések testiek lelelkiek szellemiek fizikaiak kölcsönös "érdekek".

Persze ehhez legalább két ember kéne...

2022. jún. 12. 09:52
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon elkeseredett életed lehet kérdező :)
2022. jún. 12. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!