Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkapcsolat, párkeresés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat, párkeresés egy önző dolog?

Figyelt kérdés

Szerintem az egyik legönzőbb dolog a párkeresés..... azért akarok nőt hogy legyen barátnőm, szexuális dolgaimat kiéljem vele ,egy nő azért akar férfit hogy legyen férfi mellette, magabiztos legyen, legyen egzisztenciája , sportos legyen és társa, tehát

hogy neki tetszen, általában az emberek csak maguk miatt keresnek párt, undorító

2022. jún. 12. 01:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
20%

9-es: Az utolsó bekezdésedet én is nagyon érzem...

Kérdező: A tiniszerelmet nem sorolnám ide, az még tényleg tiszta és önzetlen. A 30-hoz közeledve már egyre jobban csak az önszeretethez kell eszköz az embereknek.

2022. jún. 12. 01:44
 12/38 anonim válasza:
100%

akkor hogy várod el hogy mások szeressenek ha te nem szereted önmagad?

nem lehetne megcserélni a sorrendet?és ugy megnézni a partnerkapcsolataidat utana. Az önszeretet egyszerű ülj le és kezdd el magad szeretni. Kisebb dolgokkal kezdd. Persze tudom én ha ilyen egyszerű lenne mindenki boldog lenne a világban, de csak te tudod elkezdi önmagad szeretését és aztán a többi jön magától. Ki ne szeretne egy olyan ember társaságában közelségében lenni aki teli van önszeretettel és ezt árasztja magából. Próbáld ki először

2022. jún. 12. 01:44
 13/38 anonim ***** válasza:
20%
Annyira szánalmas ez a te választottad szöveg. Mintha mindenkinek mindent előre tudni kellene, amit a másik hónapok, évek, évtizedek múlva csinálni fog.
2022. jún. 12. 01:46
 14/38 anonim ***** válasza:
70%

#13: Annyira szánalmas az, hogy mindent hárítanak az emberek. Mintha senkinek sem kéne semmit tennie és várná az ölébe a csodát.

Azt meg senki sem mondta, hogy évtizedekre előre kéne tudni mindent, de jellemzően még egy évre sem megy a többségnek.

2022. jún. 12. 01:48
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem k*rvamindegy hogy az ember szereti-e önmagát, vagy a párjával alakul ez ki a kapcsolat hatására. Félrevezetett szöveg ez a szeresd előbb önmagad. A szerelem ennél sokkal erősebb dolog. :)
2022. jún. 12. 01:53
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
Jaja, én is megkaptam már, hogy én tehetek arról, hogy megcsaltak. Tipikus áldozathibáztató vagy. Csak azt nem tudod összerakni, hogy ha rosszul is csinálok valamit, a másiknak lenne lehetősége megpróbálni megbeszélni, vagy szakítani. De biztos az is az én hibám, hogy nem ezeket választja. Érdekes családod lehet, ha neked az a világ legtermészetesebb dolga, hogy ha nem tetszik valami, akkor csaljuk meg a másikat, ő hibája.
2022. jún. 12. 01:54
 17/38 anonim ***** válasza:
47%
Sőt ha az ember nem szereti magát mert nem alakul ki, de ezzel együtt tud élni az is képes kapcsolatra, számtalanszor megéltem.
2022. jún. 12. 01:55
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

#16: Ideje lenne felnőnöd és gondolkodnod. Nevetséges, hogy páran mindenre betoljátok gondolkodás nélkül az áldozathibáztatós szöveget.

"Érdekes családod lehet, ha neked az a világ legtermészetesebb dolga, hogy ha nem tetszik valami, akkor csaljuk meg a másikat, ő hibája."

Ilyet sem írtam, de ha ennyire nullához konvergál a kommunikációd, már érthető, hogy miért léptek le mellőled és miért nem akarták megbeszélni veled a dolgokat. Olyanokat találsz ki, amit a másik sehol sem írt...

2022. jún. 12. 01:57
 19/38 anonim ***** válasza:
3%

A filozofálással az a gond, hogy ha túlzásba visszük, rémesen torz következtetésekre juthatunk.

Egyébként: nem kötelező társat keresni. ;-)

2022. jún. 12. 02:02
 20/38 anonim ***** válasza:
47%

Az önszeretet jó dolog,én csak azt mondom hogy volt idő amikor szerettem magam de az az állapot a körülményeimtől a reménytől és a szerelemtől szeretettől "lángolt"

Akkor tudom magam szeretni ha szerethetek és szeretnek, nekem enélkül nem megy.

2022. jún. 12. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!