Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat, párkeresés egy önző dolog?
Szerintem az egyik legönzőbb dolog a párkeresés..... azért akarok nőt hogy legyen barátnőm, szexuális dolgaimat kiéljem vele ,egy nő azért akar férfit hogy legyen férfi mellette, magabiztos legyen, legyen egzisztenciája , sportos legyen és társa, tehát
hogy neki tetszen, általában az emberek csak maguk miatt keresnek párt, undorító
9-es: Az utolsó bekezdésedet én is nagyon érzem...
Kérdező: A tiniszerelmet nem sorolnám ide, az még tényleg tiszta és önzetlen. A 30-hoz közeledve már egyre jobban csak az önszeretethez kell eszköz az embereknek.
akkor hogy várod el hogy mások szeressenek ha te nem szereted önmagad?
nem lehetne megcserélni a sorrendet?és ugy megnézni a partnerkapcsolataidat utana. Az önszeretet egyszerű ülj le és kezdd el magad szeretni. Kisebb dolgokkal kezdd. Persze tudom én ha ilyen egyszerű lenne mindenki boldog lenne a világban, de csak te tudod elkezdi önmagad szeretését és aztán a többi jön magától. Ki ne szeretne egy olyan ember társaságában közelségében lenni aki teli van önszeretettel és ezt árasztja magából. Próbáld ki először
#13: Annyira szánalmas az, hogy mindent hárítanak az emberek. Mintha senkinek sem kéne semmit tennie és várná az ölébe a csodát.
Azt meg senki sem mondta, hogy évtizedekre előre kéne tudni mindent, de jellemzően még egy évre sem megy a többségnek.
#16: Ideje lenne felnőnöd és gondolkodnod. Nevetséges, hogy páran mindenre betoljátok gondolkodás nélkül az áldozathibáztatós szöveget.
"Érdekes családod lehet, ha neked az a világ legtermészetesebb dolga, hogy ha nem tetszik valami, akkor csaljuk meg a másikat, ő hibája."
Ilyet sem írtam, de ha ennyire nullához konvergál a kommunikációd, már érthető, hogy miért léptek le mellőled és miért nem akarták megbeszélni veled a dolgokat. Olyanokat találsz ki, amit a másik sehol sem írt...
A filozofálással az a gond, hogy ha túlzásba visszük, rémesen torz következtetésekre juthatunk.
Egyébként: nem kötelező társat keresni. ;-)
Az önszeretet jó dolog,én csak azt mondom hogy volt idő amikor szerettem magam de az az állapot a körülményeimtől a reménytől és a szerelemtől szeretettől "lángolt"
Akkor tudom magam szeretni ha szerethetek és szeretnek, nekem enélkül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!