Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkapcsolat, párkeresés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat, párkeresés egy önző dolog?

Figyelt kérdés

Szerintem az egyik legönzőbb dolog a párkeresés..... azért akarok nőt hogy legyen barátnőm, szexuális dolgaimat kiéljem vele ,egy nő azért akar férfit hogy legyen férfi mellette, magabiztos legyen, legyen egzisztenciája , sportos legyen és társa, tehát

hogy neki tetszen, általában az emberek csak maguk miatt keresnek párt, undorító

2022. jún. 12. 01:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
22%
Jelen helyzetben inkább egy nem létezőként tudom magam aposztrofálni. Így érzem semni szükség rám kb és ezzel valószínűleg nem tévedek nagyot...
2022. jún. 12. 02:05
 22/38 anonim ***** válasza:
20%
Gondolkodás nélkül? Te, meg a hozzád hasonlók toljátok gondolkodás és mérlegelés nélkül mindenhova ugyanezt átfogalmazva. Legalább valani önálló gondolat lenne valahol, de semmi. "Te választottad. Érthető, hogy elhagynak téged." Lehet egyet nem érteni a másik válaszolóval, de ő legalább gondol valamit a világról, nem valami évekkel ezelőtt a Nők lapjában olvasott klisét ismételget a végtelenségig. Majd pont te tudod, hogy én milyen voltam a kapcsolataimban. 100%, hogy a megcsalónak volt igaza, máshogy nem is lehet. Itt egyedül te találsz ki dolgokat.
2022. jún. 12. 02:06
 23/38 anonim ***** válasza:
25%

"Gondolkodás nélkül?"

Hááát, mivel olyat adtál a számba meg olyat írtál a családomról, ami nem igaz, így értelemszerűen nem nagyon szereted használni az agyad.

"Te, meg a hozzád hasonlók toljátok gondolkodás és mérlegelés nélkül mindenhova ugyanezt átfogalmazva."

Ki, mit, hova, mi? Elég szomorú, hogy csak a vagdalkozás megy.

"Legalább valani önálló gondolat lenne valahol, de semmi."

Ez inkább rád illik, aki hárít és kitalál dolgokat.

"Lehet egyet nem érteni a másik válaszolóval, de ő legalább gondol valamit a világról, nem valami évekkel ezelőtt a Nők lapjában olvasott klisét ismételget a végtelenségig."

Férfi vagyok, életemben nem olvastam nők lapját vagy hasonló magazint, csak egyszerűen felnőttként vállalom azt, hogy ami velem történik, arról leginkább én tehetek és nem abból áll a személyiségem, hogy folyamatosan másra mutogatok.

"Majd pont te tudod, hogy én milyen voltam a kapcsolataimban. 100%, hogy a megcsalónak volt igaza, máshogy nem is lehet."

Hát, mint ahogy az előbb le lett írva és azóta még jobban bizonyítottad, így semmi meglepő nincs abban, hogy a rémes kommunikációd miatt menekültek tőled.

2022. jún. 12. 02:10
 24/38 anonim ***** válasza:
16%

A bűnpártoló viselkedés általában szocializáció kérdése. Az, hogy ennyire erőlködsz azzal, hogy az a bűnös, akit megcsaltak, azt jelenti, hogy nagyon szereted rúgdosni azokat, akiknek mar nélküled is van elég bajuk. Vicces az is, hogy te akarsz kioktatni a kommunikációról, miközben csak ezért vagy itt. Értjük, te vagy ah isten, mindent tökeletesen csinálsz, ezért veled csak jó dolgok történnek. Akivel rossz, az egy tetves féreg, aki megérdemel minden rúgást. Mindenről csak én tehetek, legyél rohadt boldog a megcsaló védenceiddel. Ja és nyilván semmi előzménye nincs a frusztrációmnak, csak úgy magamtól lettem ilyen minden ok nélkül. Ezzel kényszerítve a szegény ártatlan áldozatokat megcsalásra. Nem volt más választásuk. Mi mást tehezne ilyenkor egy nő? Megértőnek kell lenni szegénykével. Nem tehet róla. Neki nem kell felelőseget vallalni, csak a szemétláda pasinak.

Erre kiverheted.

2022. jún. 12. 02:21
 25/38 anonim ***** válasza:
25%

"A bűnpártoló viselkedés általában szocializáció kérdése."

Ne nagyon menj bele a szocializációba és hasonló dolgokba, ha annál kevesebbhez sem tudsz értelmesen hozzászólni.

"Az, hogy ennyire erőlködsz azzal, hogy az a bűnös, akit megcsaltak, azt jelenti, hogy nagyon szereted rúgdosni azokat, akiknek mar nélküled is van elég bajuk."

Sehol sem mondtam ilyet, senkit sem rugdosok, csak közlöm a tényeket. Ebben nincs a részemről semmiféle érzelmi töltet.

"Vicces az is, hogy te akarsz kioktatni a kommunikációról, miközben csak ezért vagy itt."

Egyáltalán nem ezért vagyok itt, de mivel újra és újra próbálsz rám olyat húzni, amit nem írtam, ezért értelemszerűen még egy értelmes alsós iskolás is simán leoktathatna a kommunikációról, annyira fejjel mész a falnak ilyen téren.

"Értjük, te vagy ah isten, mindent tökeletesen csinálsz, ezért veled csak jó dolgok történnek. Akivel rossz, az egy tetves féreg, aki megérdemel minden rúgást."

Ez mondjuk már az a pont, ahol javasolnám, hogy keress fel egy pszichológust a rengeteg benned lévő frusztráció miatt. Örülnék, ha bemásolnád, hol írtam olyat, hogy tökéletes vagyok vagy bárki féreg lenne. Értelemszerűen sehol, nem fogsz tudni ilyet bemásolni és észre sem veszed, hogy a saját képzelgéseid böfögöd csak ide.

A többire addig nem is reagálok, amíg be nem másolod ezt a 2 dolgot. Hátha elkezd leesni, mennyire beteg vagy.

"Erre kiverheted."

Mire? Hogy segítségre lenne szükséged és nagyon nem vagy rendben? Erre miért verném ki? Szimplán sajnállak, de láthatóan nem fogsz tenni azért, hogy boldogabb életed legyen. Miért nem spanolsz mondjuk az incelekkel? Megértenétek egymást.

2022. jún. 12. 02:26
 26/38 anonim ***** válasza:
16%

Te simán csak élvezed, hogy magas lóról oszthatod az észt. Aztán vagy tényleg olyan életed van, amekkora arcod, vagy nincs. A pszichológusról hadoválást szinte már vártam. Így beszél az, akinek nincsenek valós problémái és azt képzeli, ez a megoldás.

Aki elítéli a megcsalást, az határozottan teszi. Aki pártolja, az sunyin próbálja relativizálni. Gerinc híján te is ezt csinálod. Csak az én felelősségemet hajtogatod, mint egy idomított papagáj. Élcelődsz, sértegetsz, de eszedbe nem jutna a másik oldalról nézni. Az istenkomplexusod meggátolja, hogy magadba nézz. Én legalább tudom, hogy gond van velem. De ez senkit nem jogosít fel arra, hogy megcsaljon. Ha szerinted ez a jó megoldás és követendő példa, akkor igenis egy alattomos bűnpártoló vagy. Ha pedig nem lennél az, már elítélted volna a megcsalást. Mert akkor jobban hatott volna az erkölcsi érzékedre, mint az, hogy engem rúgdoss.

2022. jún. 12. 02:37
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Na, szóval nem sikerült bemásolni, amit rám fogtál? Vegyük még hozzá, hogy már azt is állítod, hogy pártolom a megcsalást, amit szintén nem tettem.

Miután kidühöngted magad, megtennéd, hogy bemásolod az említett részeket? Ha nem, akkor nincs miről beszélnünk és be is bizonyítottad, hogy pszichológusra van szükséged. Ugyanis tévképzeteid vannak.

2022. jún. 12. 02:45
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Ha papagájkodás helyett elolvastad és értelmezted volna, akkor világos lenne, de segítek: Attól, hogy szó szerint nem írsz le valamit, még sugalmazhatod. Hatodikos nyelvtankönyvekben szoktak írni erről. Ha van idősebb tesód, kérdezd meg!
2022. jún. 12. 02:48
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig nem tudtad bemásolni, amit megpróbáltál rám fogni? Látod, veled ellentétben én fel is fogom, amit írok.

Sugalmazni sem sugalmaztam a te prekoncepcióid. Azokat te tolod fullba.

2022. jún. 12. 02:50
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
Elég szánalmas, hogy amikor ovis szintre egyszerűsítettem a választ, még akkor is ismételgeted a kérdésedet. :D Az attitűdöd az első pillanattól rosszindulatú volt, azonnal a legrosszabbat feltételezted mindenkiről és így láttál hozzá a kioktatáshoz. Teljesen lényegtelen, hogy ezt nem írtad le betűről betűre. Elég durva szövegértési gondjaid lehetnek.
2022. jún. 12. 02:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!