Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a gyk -s incelek fele, hogy a pénz hiányzik neki ahhoz, hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés

Otthon ülnek egyedül, anyukájuk lakásában. Nem jut eszükbe, hogy csinálnak pár Tinder tesztet különböző férfiakkal (ahogy én tettem)?

Ha ezt megcsinálnák, láthatnák, hogy nem a pénz számít (ahogy én is láttam).

2022. jún. 7. 01:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
21: mert így is van.
2022. jún. 7. 12:44
 32/40 anonim ***** válasza:
23: gondolom azért mert 14 évesen már 18 voltál.
2022. jún. 7. 12:44
 33/40 anonim ***** válasza:

5+26 vagyok. Én havi nettó 1.5 millió körül keresek + éves bónuszként részvények, van céges autóm (1.5 éves 5-ös BMW), stb. Diplomám is van, beszélek 3 nyelven folyékonyan a magyaron kívül (na jó, 2.5, harmadikon még van mit fejleszteni). Mégse volt soha senkim. Mivel magyarázod ezt? Úgy gondolom még ha nem is vagyok gazdag azért átlag feletti juttatási csomagom van...

2022. jún. 7. 12:46
 34/40 anonim ***** válasza:
#33 Ahhoz, hogy kifejezetten csúnya külsővel nőd lehessen, ez édeskevés.
2022. jún. 7. 12:47
 35/40 anonim ***** válasza:
33: figyu, fogod magad, a rosszlányokról vagy valahonnan kinézel egy csajt, befizetsz nála nemtommennyi órára, megkérdezed tőle, hogy mit cseszel el, esetleg meg is keféled, oszt ennyi. Ha van pénzed, van szabadságod, akkor ne rinyálj.
2022. jún. 7. 12:51
 36/40 anonim ***** válasza:

Igen tisztában vagyok vele, ezért mondtam, hogy pénz nem számít. Külső számít egyedül. Ha 10 millió körül keresnék, akkor esetleg már lenne esélyem egy sugar baby-nél.

2022. jún. 7. 12:56
 37/40 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz jártam, egész neveshez itt Pesten, ott is hagytam jó 2 milliót nála, de semmire se mentem vele (nő volt egyébként).

2022. jún. 7. 12:57
 38/40 anonim ***** válasza:
43%

"33/37 anonim ***** válasza:

5+26 vagyok. Én havi nettó 1.5 millió körül keresek + éves bónuszként részvények, van céges autóm (1.5 éves 5-ös BMW), stb. Diplomám is van, beszélek 3 nyelven folyékonyan a magyaron kívül (na jó, 2.5, harmadikon még van mit fejleszteni). Mégse volt soha senkim. Mivel magyarázod ezt? Úgy gondolom még ha nem is vagyok gazdag azért átlag feletti juttatási csomagom van..."

3 dologgal.

1.: Valóban ocsmány a külsőd. Olyan égett, ijesztő, torz.

2.: Nem "villantasz" a pénzzel.

3.: 1+2

Ha ilyen szinten vagy, gondolom jársz konferenciákra. Ott mi tart vissza, hogy ráköszönj egy hosztesz lányra, vagy más résztvevő nőre?

Hogy öltözöl? Kínai póló + sportcipő kombóval élsportolói test kell, hogy egy nő észrevegyen, de gondolom csak telik egy hasonló szettre, nem? [link]

Vagy egyész nap otthon ülsz, meg a melóban? Mert a nők ott vannak mindenütt: busz, posta, orvosi rendelő, kajálda, pláza,...

2022. jún. 7. 13:32
 39/40 anonim ***** válasza:

26-os válaszban már leírtam, hogy öltözöm/öltöztem régen minden nap (nyáron is). Hostess nőket meg csak egy paraszt aluliskolázott sale-s hülye szólítgat le, ti. ott ők dolgoznak. Gondolom te se lehetsz magasan kvalifikált, ha ilyen tippeket próbálsz adni :D.

"...business casual volt a dress code ill. néha öltönyben is mentem dolgozni..."

[link]

2022. jún. 7. 13:41
 40/40 anonim ***** válasza:

39.-re.

Akkor mi a gond, ha ennyire okos vagy? Hogy "csak" 177 magas vagy? Vagy az, hogy nincs vadász-szemed? >:)

2022. jún. 7. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!