Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a gyk -s incelek fele, hogy a pénz hiányzik neki ahhoz, hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés

Otthon ülnek egyedül, anyukájuk lakásában. Nem jut eszükbe, hogy csinálnak pár Tinder tesztet különböző férfiakkal (ahogy én tettem)?

Ha ezt megcsinálnák, láthatnák, hogy nem a pénz számít (ahogy én is láttam).

2022. jún. 7. 01:25
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
49%
A végén ki fog derülni, hogy az Tinder összes felhasználója 100 incel, akik ezer férfi és női profillal tesztelgetik egymást.
2022. jún. 7. 10:54
 22/40 anonim ***** válasza:
Mi az a Tinder teszt?
2022. jún. 7. 11:06
 23/40 anonim ***** válasza:

"Otthon ülnek egyedül, anyukájuk lakásában"

Ember, én már 14 voltam amikor kiköltözten otthonról

2022. jún. 7. 11:09
 24/40 anonim ***** válasza:
#23: Itt most nem a cigányság felzárkóztatása a téma. HVG vagy 444...
2022. jún. 7. 11:11
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

#22 regisztrálsz egy jól kinéző férfi fiókkal

ennyire nincs fantáziátok?

2022. jún. 7. 11:23
 26/40 anonim ***** válasza:

Mókás kislány vagy :). Amíg bank IT "ügyosztályán" voltam magasabb beosztástban, addig business casual volt a dress code ill. néha öltönyben is mentem dolgozni (nyáron is...). Szóval nem hogy van pénzem ingre, de van legalább 30 nagyon elegáns.

Most te jössz, mi a következő közhely, amit elpuffanthatsz mielőtt eljutunk oda, hogy ja, akkor tényleg a külső számít.

2022. jún. 7. 11:25
 27/40 anonim ***** válasza:
26 vagyok, természetesn 19-es okos kislánynak szólt a felkérés.
2022. jún. 7. 11:26
 28/40 anonim ***** válasza:
51%

Mert rohadtul lusták dolgozni magukon , és nem a lehetőségeket, hanem a kifogásokat keresik.

Ezek az emberek mögött legtöbbször "személyiség sincs" , ezen kellene dolgozni , utána mehet a külső , edzés , normális ruhák , stbstbstb , milliószor el volt mondva, de csak a kifogások és a beteg elmélet gyártása megy nekik

2022. jún. 7. 12:34
 29/40 anonim ***** válasza:
90%

Elöljáróban: Nem vagyok incel. Nincs gondom az ismerkedéssel.

Viszont a tények makacs dolgok. Pénz kell a kapcsolathoz. Lakás, kocsi, randi, közös élet, a külső megjelenésed, az egészséged, a szabadidőd,...ezek MIND pénzbe kerülnek.

Nem véletlen akar minden nő diplomás pasit, és várja el a legtöbb, még Budapesten is a kocsit, pedig itt van jó tömegközlekedés, és TAXI is.

És igen, SOKAN élnek abban, hogy a hazai átlagfizu az 500+, és ezt várják el a srácoktól, pedig 1000-ből hány keres ennyit? 100 - 120 TALÁN!?

2022. jún. 7. 12:37
 30/40 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként nem pénz, hanem származás és ismeretség kérdése. Van azért Hungarisztánban egy "chad" réteg, akiknek - jöjjön akármilyen válság - van pénzük, hatalmuk és hajtják a csajokat. Ha incel Pistike kap egy rakat lóvét akkor max elszedik tőle, oszt ott marad ahol indult. Ráadásul a forint Fideszisztánban lassan lósz@rt sem ér. Ez már nem pénz, hanem hatalom kérdése.
2022. jún. 7. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!