Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a gyk -s incelek fele, hogy a pénz hiányzik neki ahhoz, hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés

Otthon ülnek egyedül, anyukájuk lakásában. Nem jut eszükbe, hogy csinálnak pár Tinder tesztet különböző férfiakkal (ahogy én tettem)?

Ha ezt megcsinálnák, láthatnák, hogy nem a pénz számít (ahogy én is láttam).

2022. jún. 7. 01:25
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
83%
Mert azt a legkönnyebb pótolni még akkor is, ha a szegénység sokakat érint. Meg mert az ő életükben az a tőlük legtávolabbi, legkívülállóbb dolog, ami kapcsolatba hozható velük. Nem úgy, mint a saját testük, személyiségük.
2022. jún. 7. 01:27
 2/40 anonim ***** válasza:
76%
1 embernek a fele? Ketté akarod vágni? Egy megszállott értelmi fogyatékos csinálja itt az egész hisztit.
2022. jún. 7. 01:29
 3/40 A kérdező kommentje:

Egyébként ha összeomlik a gazdaság, pont, hogy a minimálbéres munkák lesznek azok, amik biztos megélhetést nyújthatnak egy férfinak (pl.: vízvezeték szerelő), miközben a többi magas keresetű férfi meg megy a levesbe.

Kb lehet, hogy már most is ez történik.

2022. jún. 7. 01:31
 4/40 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy az ide irogató minimálbéres férfiak még csak nem is dolgoztak igazából.
2022. jún. 7. 01:32
 5/40 anonim ***** válasza:
60%
Nem a pénz számít ezt én is megerősítem, én pozíciómnál fogva elég jó juttatási csomaggal rendelkezem... Kinézet, csak az számít.
2022. jún. 7. 01:37
 6/40 anonim ***** válasza:
92%
Na mi van, törés van az incelek között? Lesz egyházszakadás? Az egyik csoport szerint csak a kinézet, a másik szerint a pénz számít.
2022. jún. 7. 01:40
 7/40 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként az anyukája tehet róla, hiszen ha az néger lett volna, akkor a delikvens most Afrikában szaladgálna a szavannán, és nem itt nyomná a sületlenségeket. Még tán egy-két nőstény vadnyúl vagy ilyesmi is akadna számára...
2022. jún. 7. 01:42
 8/40 A kérdező kommentje:

6: Egyébként komolyan látom ezt. Az egyik oldalon az értelmiségiek, akik tudnak angolul és az angol internetről tájékozódnak.

A másik oldalon meg azok, akik xy világvégi faluban tájékozódtak a való életből és most, 2022 -ben lett elegük (korábban volt csajuk).

2022. jún. 7. 01:45
 9/40 A kérdező kommentje:

Amerikában egyébként a "looks autists" és "demographics autists" incelek között van egy hasonló törés*. Nálunk ahogy nézem ez már nem lesz, mivel 2022 óta félig meddig kb vége a korábbi globalizmusnak.

*: Nem autisták, csak egy kivülálló hívta így őket.

2022. jún. 7. 01:47
 10/40 A kérdező kommentje:
A demographics autist itt is van férfitöbbletes incelként, de egyre kevésbé.
2022. jún. 7. 01:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!