Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokat a férfiakat, akikkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a férfiakat, akikkel csak a pénzük miatt van együtt a barátnőjük, nem zavarja őket ez az állapot?

Figyelt kérdés
Feltették már a kérdést a barátnőjüknek, hogy akkor is velük lenne e, ha nem informatikusok/mérnökök stb. hanem egyszerű munkások lennének? Meddig lehet elviselni egy ilyen hamis állapotot, amikor nyilvánvaló, hogy nem önmagadért szeret egy nő, hanem azért, aki vagy a vagyonod által?

2020. júl. 25. 13:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
55%
A nőket sem zavarja, hogy üres díszek, vagy funkcionális lyukak. Mi a különbség? Szolgáltatás szolgáltatásért.
2020. júl. 25. 13:51
 2/24 anonim ***** válasza:
78%
Minek tegyenek fel olyan kérdést ezek a férfiak amit ők maguk is tudnak?
2020. júl. 25. 13:52
 3/24 anonim ***** válasza:
52%
A b.nkó amcsi média azt tapossa a férfiakba min. 30 éve, hogy csak a szex a legnagyobb boldogságforrás, ezért az ilyen csávókat csak az érdekli, hogy legyen kéznél mindig a jó p.csa.
2020. júl. 25. 13:53
 4/24 anonim ***** válasza:
67%

Vagy csak van őnbizalmuk és nem érzik, hogy a pénz miatt vannak velük!

A sikerek, amiket el érsz az is te vagy, sok mindent el árul egy emberről, hogy mit ért el!

A nőket meg egy lyukak nézik sokan, ettől függetlenül nem mindenki ilyen!

N28

2020. júl. 25. 13:53
 5/24 anonim ***** válasza:
82%
A férfi is tudja, hogy a pénze miatt van vele, de legalább van egy jó csaja....a csaj meg megkap mindent , ennyi.
2020. júl. 25. 13:54
 6/24 anonim ***** válasza:
49%
Mindig is így volt. Ennek ellenére én is törekszem az olyan kapcsolatokra ahol nem pénzeszsáknak néznek a nők.
2020. júl. 25. 13:58
 7/24 anonim ***** válasza:
49%

A férfiak egy nagy része ezzel teljesen tisztában van, ahogy a nők is.

A nőket sem zavarja, ha csak a kinézetükért vannak velük.

2020. júl. 25. 14:00
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a gazdag (és nem túl szép) férfiak pontosan tudják, hogy csak a pénzükért van velük egy fullos nő. De őszintén, miért zavarná őket? Ők meg azért vannak a nővel, mert jól néz ki.
2020. júl. 25. 14:02
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon zavarna,ha a pénzemet szeretné a nő,és nem engem.
2020. júl. 25. 14:35
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

"csak a pénzük miatt" - Azért általában jelent valamit, hogy az embernek van pénze (mármint ha Ő szerezte, és nem apucitól kapta).

Nekem pl. van pénzem, és van elszántságom is, ami fontosabb szempont.

29/F

2020. júl. 25. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!