Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a férfiakat, akikkel csak a pénzük miatt van együtt a barátnőjük, nem zavarja őket ez az állapot?
Figyelt kérdés
Feltették már a kérdést a barátnőjüknek, hogy akkor is velük lenne e, ha nem informatikusok/mérnökök stb. hanem egyszerű munkások lennének? Meddig lehet elviselni egy ilyen hamis állapotot, amikor nyilvánvaló, hogy nem önmagadért szeret egy nő, hanem azért, aki vagy a vagyonod által?2020. júl. 25. 13:48
11/24 anonim válasza:
Kérdező!
Szerinted a házasságnál, mármint a "szerelemből" kötött házasságnál, nem a pénz volt a döntő a nőknek?
Komolyan, írj ki egy kérdést, hogy vajon hány nő dobná ki a párját, ha az tartósan keresőképtelenné válna, vagy valami oknál fogva a jelenlegi fizuja 200 alá menne, de úgy, hogy már annak is örülnie kéne.
100-ból 98 szerintem simán. Hacsak nincs tartalékban legalább pár 10 millió.
12/24 anonim válasza:
Hát ha tartósan munkanélküli lenne én is dobnám (nyilván az itteni helyzetet nézve), mert itt az nem dolgozik, aki nem akar!
N28
13/24 anonim válasza:
Nem a zavar. Legalább egyértelmű, hogy miért van velem. A szerelem nem mérhető. Bárki mondhatja hogy szerelmes beléd.. honnan tudod, hogy tényleg az e? Sehonnan.
14/24 anonim válasza:
Szánalmasak az ilyen férfiak,komolyan nem zavarja őket,hogy a nő csak eljátsza hogy kívánja őt,miközben undorodik tőle?Közben a 25 éves,izmos,jóképű futárfiúval kefél,akivel el is élvez...
15/24 anonim válasza:
14, ezeknek a férfiaknak nincs túl nagy tapasztalatuk a nőkkel, simán elhiszik a mesét, amit a nők tolnak.
16/24 anonim válasza:
14. Nem, nem zavarja őket. Az ilyen nők inkább szánalmasak. Ha milliárdos lennél és nem egy adonisz, te is jó nőket akarnál dugni, és nem szürke kisegereket, és ha már megteheted, miért ne? Kit érdekel, hogy a másik szerelmes-e belém.
17/24 anonim válasza:
Utolsó,én nő vagyok...
Ha milliárdos lennék,nyilván nem a legszarabb pasikkal kefélnék,de nem is olyanokkal,akik lehúznak anyagilag.Nem kéne fitnesszmodel pasi,tudom hogy undorodna tőlem,nem vagyok hülye.
18/24 anonim válasza:
Én már nem egy ilyen kapcsolatot láttam és a férfi mimdegyikben egy incel. Ők azt mondják, hogy egyébként nem kellenek egy nőnek sem és nem akarnak egyedül lenni. A nők általában sejtetik azért, hogy csak a pénzért vannak velük pl. mikor felmerül, hogy mi lenne ha nem lenne pénze (bevallják, hogy akkor lelépnének). Egyébként nem mindegyik ilyen nő pénzéhes k*rva, aki el is veszi a pénzt a férfitól, vannak köztük olyanok akik nagyon csak szimplán keserűek, hogy el kell viselniük valakit.
19/24 anonim válasza:
17, csakhogy annak az esélye, hogy egy férfi játssza el neked a nagy szerelmet, hogy pénzedhez jusson, nem túl nagy. Az ilyesmi, valljuk be, mégiscsak női műfaj.
20/24 anonim válasza:
19. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb pasi nem tudja imitálni a szexet, ha nem tetszik neki a nő, a nőknél azért ez egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!