Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a gyk -s incelek fele, hogy a pénz hiányzik neki ahhoz, hogy barátnője legyen?

Figyelt kérdés

Otthon ülnek egyedül, anyukájuk lakásában. Nem jut eszükbe, hogy csinálnak pár Tinder tesztet különböző férfiakkal (ahogy én tettem)?

Ha ezt megcsinálnák, láthatnák, hogy nem a pénz számít (ahogy én is láttam).

2022. jún. 7. 01:25
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%
A pénz az életben számít jobban, de a csajozásban meg a külső, a hosszútávú kapcsolatban meg a belső.
2022. jún. 7. 03:02
 12/40 anonim ***** válasza:
34%

A kulso hianyzik, ami penzzel kompenzalhato, es ronda pofaval is lehet penzt keresni :)

38F incel

2022. jún. 7. 04:04
 13/40 anonim ***** válasza:
37%
Mert a legtöbb nő anyagias, és a pénzes férfi kell nekik saját lakással és kocsival.
2022. jún. 7. 05:23
 14/40 anonim ***** válasza:
78%
mert tudatlanok
2022. jún. 7. 06:09
 15/40 anonim ***** válasza:
80%
Mert jobban kinézni nem fogunk, de gazdagabbak még lehetünk.
2022. jún. 7. 07:46
 16/40 anonim ***** válasza:
93%

Az egész a holdudvarhatás jelenségével magyarázható.

Ha látsz egy belőtt sérójú, kissé kigyúrt, szemüveges, "lolex-órás" manust, aki inget és farmert visel egy igényes cipellővel, és mondjuk van nála egy aktatáska is, azt nem fogod annyira szegénynek gondolni. (Pozitív megítélés.)

Ezzel szemben, ha látsz egy kopott ruhás, vézna, hátizsákos embörkét, igénytelen zsíros hajjal, pattanásos arccal és foghíjas mosollyal, akkor azt valamiért csóróbbnak/igénytelennek fogod gondolni. (Negatív megítélés.)

Ez az első benyomás hatása. Mit sejt a szemlélő, hogy mi következhet miből, és mit tulajdonít a látottak alapján. (Még ha nem is mindig igaz, de attól még elhiszed.) :,D

2022. jún. 7. 08:15
 17/40 anonim ***** válasza:
54%

"csinálnak pár Tinder tesztet különböző férfiakkal (ahogy én tettem)"

Az micsoda? Mit csináltál?...

2022. jún. 7. 08:50
 18/40 anonim ***** válasza:
3: A vízvezetékszerelő csak az állami intézményekben minimálbéres, vállalkozóként nettó 12 M fölött keres, nem ÁFA-mentes már.
2022. jún. 7. 08:53
 19/40 anonim ***** válasza:
5: És a juttatási csomagodból nem telik hajsamponra, szemöldökcsipeszre, borostavágóra és tiszta ingre vagy vagány pólóra?
2022. jún. 7. 08:54
 20/40 anonim ***** válasza:
26%
mert meg nem volt soha eleg penzuk ahhoz hogy rajojjenek hogy mennyire nem igy van, de ahhoz hulyek hogy penzt keressenek
2022. jún. 7. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!