Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ilyeneket kérdeznek itt, hogy nettó 250 ezres fizetéssel lehet-e barátnőjük, azok tudják egyáltalán, melyik országban élnek?
Figyelt kérdés
Komolyan, szerintetek mások mennyit keresnek?2022. márc. 5. 20:01
1/21 anonim válasza:
Irodában dolgozok, 430at viszek haza, nincs csajom. Termelésben 250korul visznek haza, van feleség,gyerek,kutya.
2/21 Lazy Lover válasza:
szerintem nem...... sok ismerösőm ennyit se keres
3/21 anonim válasza:
Én volt, mikor nettó 0 Ft-os fizetéssel, munkanélküliként találtam barátnőt.
4/21 anonim válasza:
Amikor a burkoló 10 ezer forintos nm áron csempéz, ne lepődj meg, hogy 250 nettó az "alap"..
5/21 anonim válasza:
Az a jó ebbe az oldalba, hogy 1 idő után elhiszed, hogy a szüzességed is megvan még.
6/21 anonim válasza:
Gyakorin mindenki unatkozó programozó meg mérnök nettó másfél millás fizetéssel. A tanároknak, szociális munkásoknak, egészségügyi dolgozóknak etc. van jobb dolguk is, mint itt válaszolgatni :D Persze, hogy torz a statisztika.
7/21 anonim válasza:
6. Már elnézést, de mentősként ha nem kell kimenni van időm.
8/21 anonim válasza:
Én kb. 230-at keresek, a párom pedig 300 körül. Én vagyok a nő. Nekünk ez így most bőven elég, gyerek még nincs, házasok sem vagyunk, gyűjtögetünk szépen.
9/21 anonim válasza:
Utolsó valaszolo. Nagyjából mi is így keresünk a férjemmel. 2 gyerekünk van. Persze nem q legdragabb butikbol oltoztetem oket. A kisebb örökli a nagyobbrol jó állapotban megmaradt ruhákat. Tehát nem pazarolni, nem élünk nagy lábon. Van autónk, a Balatonra szoktunk egy hétre elmenni nyáron.
10/21 anonim válasza:
Itt általában szelsosegekkel talalkozik az ember minden téren. A berek sem jelentenek kivételt. Én 350-et keresek. Nem allitom, hogy ez sok, de én kijovok belőle. Nyilván, szeretnék magasabb fizetést. Hamarosan emelest kérek az infláció miatt is. A többség még ennyit se keres az országban és ezt nem megveto ellel írom. Sokan onmagukkal sincsenek tisztában és lehetosegeikhez, illetve kepessegeikhez merten jobban szeretnének élni. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!