Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik ilyeneket kérdeznek itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ilyeneket kérdeznek itt, hogy nettó 250 ezres fizetéssel lehet-e barátnőjük, azok tudják egyáltalán, melyik országban élnek?

Figyelt kérdés
Komolyan, szerintetek mások mennyit keresnek?

2022. márc. 5. 20:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
250 ezer az 657 euró. Tiszta szégyen ez az ország
2022. márc. 6. 10:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy most nagyon gyenge a forint arfolyama, viszont aki itthon nyugati eletszinvonalat vár el az nincs tisztában a valosaggal, az ország és a regio történelmi fejlodesevel. Az ország több mint ezer éves történelme során mindig is a felperiferian helyezkedett el. Egyedül a skandinav országok tudtak erről a szintrol a centrumba megerkezni. Igen, sok szempontból szégyen az ország. A társadalom jelentos része még a politikai vezetesnel is alantasabb. A kollektiv mentalitás, munkakultura, kozerkolcs rettenetes allapotban van és ezen az ahitott kormányvaltas sem fog segiteni. Viszont hiba lenne mindenert Magyarországot okolni. Nem gyozom hangsulyozni az egyéni felelősségvállalás fontossagat. Magamtol várom a boldogulast nem egy intezmenytol, parttol vagy az aktuális miniszterelnoktol.
2022. márc. 6. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:
12-es. De az tény, hogy arról a vezetés tehet, hogy még mindig a gyenge forintnak vagyunk kiszolgáltatva. Most vegyünk egy mezei példát. Valakit felvettek 2 éve egy céghez dolgozni 1000 euró nettóért. Az akkor 330 ezer nettó volt. Ez ma már csak 868 euró. Azaz havi 132 eurót bukik a rossz gazdaságpolitika miatt. Ahhoz, hogy a pénze szinten legyen tartva, ma 380 ezret kéne keresnie. Ez 50 ezerrel több. Azaz majdnem 20%-kal kéne a fizetését növelni 2 év alatt. És ez csak szinten tartás. Béremelést nem is kapott
2022. márc. 6. 11:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs vita kozted és köztem. A forint leertekeleserol valóban ez a gazdasagpolitika tehet. Ugyanakkor hozzá kell tennunk, hogy a forint nagyon volatilis. Én örülnék annak, ha csatlakoznank az Euro-ovezethez, de jelenleg ez nem reális. Érdekes, a hozzank hasonló pályán haladok, nemelyest fejlettebb csehek is maradtak a koronanal. Szerintem a magyar társadalom nincs felkeszulve az euro bevezetesere...
2022. márc. 6. 11:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy megjegyzés. Igaz külföldön magasabb az életszínvonal de nem annyivel amennyivel itt hiszik. Sok ember csak azt látja pl. ha kimegy átszámítva keres pl. 1 millát. Ez akkor szuper ha itthon él meg belőle. Ha az adott országban albérletben, ott vásárol be magának, ott öltözködik akkor már egy kicsit árnyaltabb a kép. Egy értelmiségi ismerősöm hazaköltözött az egyik észak Európai országból. Igaz magasabb volt a bére de az említettek miatt. Pl ha a kenyeret átszámította az úgy 1000- 1500 ft-nak megfelelő összegre jött ki. Annyival több nem maradt neki így, hogy ott maradt volna. Ha kilépett a lakásbó hideg volt, aztán az emberek sem voltak annyira barátságosak.
2022. márc. 7. 10:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Térben és időben tájékozatlanok.
2022. márc. 7. 11:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindenbe belementetek, és persze köszi a válaszokat. Sokan leírták, mennyit keresnek. Én tudom, hogy vannak, akik tényleg jól keresnek, és sokan, akik nem. Csak egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy akik ilyen kérdést tesznek fel, nekik mik a tapasztalataik a világról. Tény, hogy léteznek olyan nők, akiknek számít a pénz. Férfiak is. Tény, hogy vannak, akik jól keresnek, jobban és kevésbé megfizetett szakmák stb. De az azért nem igaz, hogy csak az ilyen szakmákban/beosztásban dolgozó embereknek lenne barátnőjük. Értem én, hogy ezen az oldalon végletek vanank, de ilyen kérdést tényleg az tezs fel, aki egyáltalán nem néz körül a világban.
2022. márc. 12. 23:38
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Aki 8-12 órában dolgozik 200 ezerért az le van lustázva..mint ha belelátnának más munkájába , hogy az mennyire terhelő. Van fizikai , szellemi és mind2 egyszerre fajta fáradtság, aki meg még emberekkel is foglalkozik a munkája révén az idegileg tönkre megy. Könnyű munka nincs , ha valaki annak lát valamit mert a részleteket nem tudja azt 1 hónapra be kellene rakni, aztán 2 hét múlva már sírna. Nem a lehetőségek hazája vagyunk ha nem a nyomoré .
2022. márc. 13. 15:05
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Egy normális embernek bőven elég, hogy ne eltartani kelljen a másikat.
2022. márc. 13. 15:08
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

17: Mindig lesz olyan ember, aki valamit másképp lát, avagy szimplán provokatív kérdést tesz fel, mert ezt élvezi. Alapiskolában is biztos láttál olyan Józsikákat, aki verekedett, csak úgy beszólt, meghúzta Juliska haját, mert így próbálta felsőbbrendűségét szemléltetni. Azért mert léteznek ilyen emberek, egyáltalán nem jelenti, hogy ők a többség, maximum ők a leghangosabbak.

Tapasztalatom alapján sokkal jobban jársz, ha nem reagálsz az ilyen verbális provokációra, aminek hatására sokkal jobban idegesíted az ilyen személyeket, hiszen nekik az a céljuk velük foglalkozzanak, tudjanak reakciót kiváltani.

2022. márc. 14. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!