Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi csak 170 cm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi csak 170 cm és nem jóképű akkor az szinte biztos út az incelség felé a mai világban ahol a nők csak a tökéletes férfiakat keresik?

Figyelt kérdés
Mindenhol ez van , hogy 180 cm alatt nem férfi a férfi, emelett persze legyen jó képű, izmos az se árt ha sikeres , a többi férfi meg le van nézve meg le van szólva
2022. jún. 3. 17:25
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
66%
Én kifejezetten szeretem az alacsony férfiakat. Igaz, azokat, akik ki is néznek valahogy.
2022. jún. 3. 18:45
 22/40 A kérdező kommentje:
Pedig állítólag a nőknek a belső értékek a fontosak :)
2022. jún. 3. 18:46
 23/40 anonim ***** válasza:
25%

Az :D.

2022. jún. 3. 18:47
 24/40 Noren1989 ***** válasza:
74%

Jàj, ember, döntsük mà el, h mibe kötünk bele.

Vagy mindenbe, ne sz@rozzunk?

2022. jún. 3. 18:48
 25/40 anonim ***** válasza:
94%
Lehet nem a kulsoddel van gond csak szar a személyiséged
2022. jún. 3. 18:52
 26/40 A kérdező kommentje:

Elég érdekes mivel a nők meg se közelítik azt aki nem rendelkezik top külsővel, szóval nehéz lenne személyiségre fogni, tipikus női válasz.

"biztos a belsőddel van a gond" Miközben a nők meg se ismerhetik, hiszen esélyt sem adnak annak aki nem 180+ , kisportolt, jóképű férfi

2022. jún. 3. 18:54
 27/40 anonim ***** válasza:
91%

Ami azt illeti, a legtöbb nő alacsonyabb nálad, de oké, fogadjuk el, hogy alacsony vagy, nem tudsz rajta változtatni.

Fogadjuk el, hogy az arcodon sem tudsz változtatni.

Sosem fogom megérteni, hogy akik az izmok miatt rinyálnak, miért nem mennek edzeni. Majd ugyanezek az emberek megkérdezik a kövérektől, miért nem fogynak le.

2022. jún. 3. 19:00
 28/40 A kérdező kommentje:

Attól, hogy alacsonyabb még sok 150 centis csaj is azt ragozza, hogy 180 felett kezdődik a férfi hiába töpszli

Nem rinyálok az izmok miatt csak megemlítettem, hogy mi kell .

2022. jún. 3. 19:14
 29/40 anonim ***** válasza:
91%

Jó, de úgy említetted, hogy nem vagy izmos, ami ellen nyilván lehet tenni.

Egyébként sok nő hasonló magas férfit szeret, az is kényelmetlen, ha úgy kell felnézni rá, hogy kitörik a nyakunk. Randiztam sokkal magasabb pasival, rohadt zavaró volt, hogy rá sem néztem menet közben, mertt konkrétan belesütött a nap a szemembe. Szerintem kevés 150 centis csaj akar valójában 180 centis pasit, ezeket a válaszokat többnyire férfiak írják.

Én amúgy 173 centi vagyok, és egy kb. veled egymagas pasi tetszik. Persze nem fogod úgyse elhinni.

2022. jún. 3. 19:22
 30/40 A kérdező kommentje:
Izmos vagyok csak éppen nem úgy, hogy kirajzolódik annyira mint egy 180 centis 60 kilós gyereken , a különbség az, hogy ő kondizgat nekem meg valódi izmom van és kettőbe hajtom ha kell, viszont ez nyilván nem lényeg csak az, hogy a vékony 180 centis csávó a kockahassal ami szintén azért rajzolódik ki mert sneci az nagyon jó :)
2022. jún. 3. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!