Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarná az ha nem férfitöbblet, hanem durvább mértékű fiatalkori nőtöbblet lenne?
Ugye itt a fiatalkori férfitöbblet: [link]
A csajok szerint ez nem probléma, nem számít, vagy nem is létezik.
A KSH hazudik, és különben is rosszul számolok, ők meg sehogy sem számolnak és nincs ilyen többlet.
De ha ezek az adatok fordítva lennének, és így kéne élnünk, akkor is így beszélnétek?
Akkor sem számítana?
Jól ellennétek poligám kapcsolatokban is?
Vagy a monogám párkapcsolat lehetőségei nem is számítanának nektek?
"Jól ellennétek poligám kapcsolatokban is?"
Hogyne lennenek. Minden ma elo embernek haromszor annyi noi felmenoje van, mint ferfi. Vagyis a Chad-eken valo furtokben csungesre a genetikai kutatasok bizonyitekot szolgaltatnak.
37F incel
41#
Mondjuk az a kérdésem csak költői volt. Most is remekül elvannak poligám kapcsolatokban, így nőtöbbletnél is ellennének.
Csak nőtöbbletnél nem maradna annyi srác törvényszerűen egyedül nő nélkül. Ha időskorban számítana még ez, akkor jól meg lehetne ezt figyelni az időseknél
"teljesen jól elvagyok kapcsolat és szex nélkül is"
Én is ellennék, ha akármikor találnék szexpartnert tinderen mint a csajok. Akkor nekem sem kéne feltétlenül párkapcsolat, mint ahogy a csajok egy részének sincs így rá szüksége.
Meg persze az sem mindegy hogy
(egészséges) férfinak vagy nőnek születik az ember, mert a férfiak késztetése jóval erősebb sajnos.
Egy férfi ennek hiányában képtelen megfelelően funkcionálni
"Nekem nőként tetszene a nőtöbblet 😂"
Akkor ez mindőnk számára egy idilli helyzet lenne
Kár hogy a természet még az ősi viszonyok alapján osztja ki a nemeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!