Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket zavarná az ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket zavarná az ha nem férfitöbblet, hanem durvább mértékű fiatalkori nőtöbblet lenne?

Figyelt kérdés

Ugye itt a fiatalkori férfitöbblet: [link]

A csajok szerint ez nem probléma, nem számít, vagy nem is létezik.

A KSH hazudik, és különben is rosszul számolok, ők meg sehogy sem számolnak és nincs ilyen többlet.

De ha ezek az adatok fordítva lennének, és így kéne élnünk, akkor is így beszélnétek?

Akkor sem számítana?

Jól ellennétek poligám kapcsolatokban is?

Vagy a monogám párkapcsolat lehetőségei nem is számítanának nektek?

2022. máj. 29. 11:03
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
4%

"Jól ellennétek poligám kapcsolatokban is?"

Hogyne lennenek. Minden ma elo embernek haromszor annyi noi felmenoje van, mint ferfi. Vagyis a Chad-eken valo furtokben csungesre a genetikai kutatasok bizonyitekot szolgaltatnak.

37F incel

2022. máj. 29. 16:05
 42/46 A kérdező kommentje:

41#

Mondjuk az a kérdésem csak költői volt. Most is remekül elvannak poligám kapcsolatokban, így nőtöbbletnél is ellennének.

Csak nőtöbbletnél nem maradna annyi srác törvényszerűen egyedül nő nélkül. Ha időskorban számítana még ez, akkor jól meg lehetne ezt figyelni az időseknél

2022. máj. 29. 16:27
 43/46 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem gondolom, hogy alanyi jogon járna nekem kapcsolat, és teljesen jól elvagyok kapcsolat és szex nélkül is, mert megtanultam jól érezni magam a bőrömben és a boldogságot nemcsak a dugástól meg a szerelmi kapcsolattól elvárni.
2022. máj. 30. 17:38
 44/46 A kérdező kommentje:

"teljesen jól elvagyok kapcsolat és szex nélkül is"

Én is ellennék, ha akármikor találnék szexpartnert tinderen mint a csajok. Akkor nekem sem kéne feltétlenül párkapcsolat, mint ahogy a csajok egy részének sincs így rá szüksége.

Meg persze az sem mindegy hogy

(egészséges) férfinak vagy nőnek születik az ember, mert a férfiak késztetése jóval erősebb sajnos.

Egy férfi ennek hiányában képtelen megfelelően funkcionálni

2022. máj. 30. 18:09
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nőként tetszene a nőtöbblet 😂
2022. máj. 30. 20:05
 46/46 A kérdező kommentje:

"Nekem nőként tetszene a nőtöbblet 😂"

Akkor ez mindőnk számára egy idilli helyzet lenne

Kár hogy a természet még az ősi viszonyok alapján osztja ki a nemeket

2022. máj. 30. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!