Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarná az ha nem férfitöbblet, hanem durvább mértékű fiatalkori nőtöbblet lenne?
Ugye itt a fiatalkori férfitöbblet: [link]
A csajok szerint ez nem probléma, nem számít, vagy nem is létezik.
A KSH hazudik, és különben is rosszul számolok, ők meg sehogy sem számolnak és nincs ilyen többlet.
De ha ezek az adatok fordítva lennének, és így kéne élnünk, akkor is így beszélnétek?
Akkor sem számítana?
Jól ellennétek poligám kapcsolatokban is?
Vagy a monogám párkapcsolat lehetőségei nem is számítanának nektek?
Tagadjátok a tényeket nyugodtan
A valóságot akkor sem tagadhatjátok soha, mert az ott van feketén-fehéren
A kérdésre meg sem próbáltok válaszolni, helyette csak tagadtok, akkor is ha már nincs értelme. Überszánalmasak vagytok
Ha öreganyám sárga lenne és csilingelne, ő lenne a villamos.
Mi értelme a kérdésednek?
Olyan, hogy fiatalkori nőtöbblet, nem értelmezhető. 30 felett mi lesz, nemet váltanak?
Ha már statisztika: a külföldön dolgozók többsége fiatal férfi. Évekre, sok esetben örökre kivonják maguk a magyar társkeresési piacról. Százezrekről beszélünk! Ez a szám miért nem látszik a társkeresésben?
Tudod, minden csak viszonyítás kérdése. Egy szakmunkásképzőben, ahol autószerelőnek tanulnak, erős a férfitöbblet. Egy börtönben is. Ellenben az óvónőképzőn vagy egy nőgyógyász rendelőjében erős a nőtöbblet. Egyik kép sem reális.
Ha te nem találkozol nőkkel, akkor változtass!
"Olyan, hogy fiatalkori nőtöbblet, nem értelmezhető. 30 felett mi lesz, nemet váltanak?"
Miért kéne ezt csak a fiatalkorra vonatkoztatni, időskorban most is nőtöbblet van. Csak az arányai lennének durvábbak, számítana az nektek? Ha fiatalkorban sem érdekel titeket akkor kötve hiszem
"Ha már statisztika: a külföldön dolgozók többsége fiatal férfi. Évekre, sok esetben örökre kivonják maguk a magyar társkeresési piacról."
Rohadtul nem vonják ki magukat sehonnan, tapasztaltam.
Nők is ugyanúgy mennek ki külföldre amúgy, sokszor a külföldi pasijukhoz. Férfiak meg vagy otthonhagyják a párjukat (sokszor láttam ilyet) vagy együtt mennek ki. Vagy eleve azért mennek ki mert nincs nő számukra.
Tehát a férfitöbblet generálja a problémát, nem fordítva.
Szóval válaszolnátok a kérdésemre, vagy szimplán csak nyomjátok tovább a tagadást ameddig csak megy a kérdés?
"Ha te nem találkozol nőkkel, akkor változtass!"
Találkozom én nőkkel, csak éppen mind párkapcsolatban él.
Nagyon durva az aki nem, nőként.
Ebben az elborult társadalomban egy férfinak csekélyek a lehetőségei ha hozzáillő párt szeretne. Ennek elsődleges oka a férfitöbblet, eleve behatárolja a lehetőségeket, túlárazza a nőket, és leárazza a férfiakat, csúnyàn
Akkor válaszolok: a párkeresés mindig két emberről szól. Vagyis adott pasiról és rólam. Aki nem vonz, azzal akkor se fogok összejönni, ha rajta kívül csak egy lottyadt sárgarépa maradt a világon.
Aki bejön, azt nem utasítom el csak azért, mert rajta kívül is van vonzó, van jobb és szebb, én meg arra várok.
Ott vagyunk ketten, és egyedül arról fogok dönteni, hogy ő kell, vagy nem kell. Mindig közte és az addigi szingliség közt kell választani.
Aki nem kell, az nem is fog. Mindig el fogom utasítani, mert egyedül lenni mindig is jobb lesz, mint egy xar kapcsolatban.
Nem tudom, hogy te mit nem értesz ezen.
"Aki nem kell, az nem is fog. Mindig el fogom utasítani, mert egyedül lenni mindig is jobb lesz, mint egy xar kapcsolatban.
Nem tudom, hogy te mit nem értesz ezen"
Miért ne érteném?
Nyilván elfogadom ezt válasznak, részben legalábbis próbáltál válaszolni
"Az általam linkelt képben hol a hiba?"
Leírtam már az előtt, hogy képet küldtél volna
Ostoba vagy ha te ezt a számítást komolyan is gondolod, leírtam már miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!