Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarná az ha nem férfitöbblet, hanem durvább mértékű fiatalkori nőtöbblet lenne?
Ugye itt a fiatalkori férfitöbblet: [link]
A csajok szerint ez nem probléma, nem számít, vagy nem is létezik.
A KSH hazudik, és különben is rosszul számolok, ők meg sehogy sem számolnak és nincs ilyen többlet.
De ha ezek az adatok fordítva lennének, és így kéne élnünk, akkor is így beszélnétek?
Akkor sem számítana?
Jól ellennétek poligám kapcsolatokban is?
Vagy a monogám párkapcsolat lehetőségei nem is számítanának nektek?
Mindent pontosan leírtam a 7#-ben
Ha nem érthető, az sajnálatos
Nem vagyok kisegítős tanár
Úgy is az a vége hogy tehetetlen dühötökben mind jelentitek és töröltetitek a kérdést
Mert másra úgysem vagytok képesek
35#
Kérlek még!
Dícsérj még!
35#
Amúgy járok pszihológushoz
De nem értem a gondolatot, hogy miképpen segít a férfitöbblet problémáján egy pszihológus?
A pszihológus esetleg megfordíthatja a nemek arányát?
Nem mondta az ipse hogy erre is képes lenne:)
Itt a Kérdezőnek van tehetetlen dühe és (de utálom ezt a szót), lúzer mentalitása.
Ő az srác, aki egy középiskolai szalagavató előtt telesírja a párnáját, mert 16 fiú és 14 lány van az osztályban, ezért tuti nem lesz táncpárja, rohadjon meg, aki páros táncot talált ki és a lányok is. A többi srác pedig azon gondolkodik, hogy vajon melyik lányt kellene felkérni...
38#
Hát igen
A példáddal élve elég nehéz még páros táncra táncpartnert találni, ha nincs annyi lány a tánccsoportban mint ahány fiú.
Persze van egy lényeges különbség is: míg táncnál azért nem olyan problémás hogy egy lány több sráccal van egymás után, addig ez a társkeresésnél elég problémás
Ezért egész sok srácnak élete végéig is egyedül kell "táncolnia"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!