Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi aki belemenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki belemenne kapcsolatba, akár házasságba is, úgy hogy bárkivel engedéllyel szexelhet, csak magával a párjával nem?

Figyelt kérdés

Soha még csak esélyt sem mertem adni egy kapcsolatnak, mert nem akarom ezt közölni az ismerkedés elején.

Közeledek a 30 felé, látom hogy boldog boldogtalan kapcsolatban van, csak én nem tudok.

A kapcsolat menne, valamilyen szintű intimitás is, de a szextől undorodom, teljesen tönkreteszi az életem hogy ilyesmit kellene csinálnom és ezért kell egyedül lennem.

Egyszerűen nem értem hogy képesek erre az emberek, pláne a nők és utána hogy tudnak egymás szemébe nézni. Na de nem is ez a lényeg

Ti hogy fogadnátok, ha egy nő aki nagyon tetszik közölné hogy belemenne a kapcsolatba, de szex nem lesz soha. Cserébe azzal lehetsz együtt akivel akarsz (nyilván tudom hogy egy normális férfitől nem lehet megvonni ezt és nem is akarnám)

Most is van akinek komoly szándékai vannak, de nem merem ezt elmondani neki… nagyon depressziós vagyok, amiért egyedül kell meghalnom emiatt…

2022. máj. 23. 16:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

20, sajnos hogy létezem… egy elátkozott kapcsolatból

Mivel az apám előttem mászott rá az anyámra mikor kicsi voltam…

De az biztos hogy a csaladtagtagjaim nemi életénél jobban semminél sem undorodom….

Ebből nem lehet kigyógyulni…

Más lányok össze vissza szexelnek undorító öregemberekkel, én meg azzal sem tudok aki tetszik…

Már arra is gondoltam hogy lánnyal kellene lennem, de nem igazán érzem a vonzalmat…

18, 22 évesen kezdtem dolgozni, előtte is szűz voltam és ugyanúgy csak tancoltam maximum fiúkkal, csók sem volt…

Én arra sosem lennék képes amit te a paroddal csináltál…

Főleg nem belenézni utána a szemébe meg egyéb hétköznapi dolgokat csinálni… ennyire kib.szott velem az élet

2022. szept. 12. 01:08
 22/28 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz fordulj!
2023. dec. 9. 12:28
 23/28 Kései Sirató ***** válasza:
Keresnék olyan homoszexuális férfit, aki elvesz. Ő biztosan nem akar nővel szexet, szóval így nem fenyegetne ez a veszély, mégsem élnék egyedül. Akinek fontos a látszatházasság a családja, vagy valami más miatt.
2023. dec. 11. 09:00
 24/28 anonim válasza:
Én 6 évig így voltam barátnőmmel. Eleinte próbálkoztunk megváltoztatni, de egy idő után elfogadtam. Imádtam szex nélkül is minden gondolatát, porcikáját :) Se szex, se más kielégülés vele nem volt. Tudtam, hogy ő az akiben maradéktalanul megbízhatok, akivel akár gyereket nevelhetünk. Viszont sokat kirándultunk, programoztunk, edzettünk együtt. Nem a szexhiány miatt szakítottunk, hanem ahogy 23ból majdnem 30asok lettünk teljesen más személyiség lett. Úgyhogy ne add fel van ilyen :)
szept. 12. 20:26
 25/28 A kérdező kommentje:
24 hat sajnos kevés embernek van ilyen szerencséje hogy talál ilyen kapcsolatot.....
szept. 16. 10:33
 26/28 anonim válasza:
25 nem így találtuk egymást, de kialakítottuk így. Valóban ritka, de én csak pozitívan tudok visszagondolni.
szept. 16. 14:27
 27/28 A kérdező kommentje:

De gondolom neked is megengedte hogy mással szexelj helyette

Én mindenképp megengednem, amúgy is egy nehéz természetem van, abszolút nem várnám el hogy ne szexeljen soha

Csak velem ne akarjon

szept. 16. 18:57
 28/28 anonim válasza:
27 privátba írtam, a válasz már kicsit más kérdés kategória.
szept. 16. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!