Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfi nagyon irreáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi nagyon irreális elvárás?

Figyelt kérdés

Aki külsőre elég "alfás"-an néz ki, 190 cm körüli, szélesvállú, izmos, kopasz, csontos álla van és sűrű borostája, de

személyiségre meg pont hogy nem annyira alfás hanem aranyos, jófiús, romantikus, érzékeny és mondhatni hogy nyálas.

2022. máj. 22. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Hm hát úgy nézve nem irreális, hogy biztos léteznek ilyen férfiak. Úgy nézve irreális, hogy az ilyen férfi rengeteg nőnek tetszik és biztos nagyon hamar talál magának párt, ha épp azt akar találni és matematikailag egyszerűen kicsi az esélye annak, hogy pont te legyél az.

Lehet persze ilyeneket akarni, én sok éven át akartam magas, sötét hajú, vékony, szép arcú barátnőt, mert külsőre ez az ideálom. De leginkább magammal szúrtam ki az ilyen vágyakkal és amikor ennyire a külsőre helyeztem a hangsúlyt és kicentiztem milyennek kell lennie a páromnak. Szóval leginkább magadnak tennél jót, ha nem pontosan ilyen férfira vágynál csak és mellette nem utasítanál el minden más fajta férfit.

2022. máj. 22. 09:55
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Nekem ilyen barátom van csak nem csontos a válla.

De akárhol megjelenunk mindenki egyből el van tőle ájulva a nők egyből kifordulnak magukbol es rola álmodoznak.

De romantikus szerelmes hűséges típus és évekig tarto kapcsolatokban van csak.

(Gyerekkori kötődési zavarai vannak ahogy megismertem, azaz valamiert betegesen ragaszkodik egyhez.es csak attol ilyen.)

2022. máj. 22. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
*az álla sem csontos
2022. máj. 22. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Elvárásnak nem irreális, de ha úgy keresel párt, hogy nagyon sok konkrétumot megfogalmazol, akkor nagyon nehéz dolgod lesz. Bár ez még nem olyan rengeteg dolog, ennyi konkrérum okés szerintem.

Mellesleg én pont megfelelek az összes paraméternek, annyi, hogy 186 vagyok, de az mondjuk 190 körüli :D Többször megkaptam azoktól, akik nem ismernek, hogy nem is gondolták, hogy én ilyen érzékeny, kedves, szerető személyiséggel rendelkezem... tök rossz, hogy így ítélnek külső alapján

2022. máj. 22. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Aki szerint ez ennyire leszűkítve nem irreális, az álomvilágban él. De hát ott vagytok, ezt tudtuk.
2022. máj. 22. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon a külsőségekre helyezed a hangsúlyt, ha te azt képzeled hogy neked ez kell a boldogságodhoz akkor nagyon tévúton jársz. Olyan paramétereket írsz ki egy másik emberi lényre, mint amit az ember a megvásárolandó kocsijára, vagy ingatlanjára szokott.
2022. máj. 22. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Gável András Eucharist
2022. máj. 22. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is esetemben a kopasz pasik szakállal 😀
2022. máj. 22. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Na és te egy instagram modell külsejű de közben okos és házias nő vagy, aki az ágyban is fullos? Mert akkor nem irreális az elvárásod.
2022. máj. 22. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!