Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/8 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok, de az ő életük a sport és az ilyenek általában magukhoz hasonló párt választanak, mert az illik hozzájuk. Szerintem akkor van esélyed, ha te is hasonlóképpen nézel ki.
3/8 anonim válasza:
Ha te is hozod ezt férfiban és hasonló életstílust követsz, akkor egyáltalán nem irreális, ellenkező esetben viszont megmosolyogtató.
4/8 anonim válasza:
Ha cukrászdában keresed akkor igen, ha edzőteremben, akkor nem..
5/8 anonim válasza:
Nem irreális egyáltalán, bár nyilván ennyire izmos nőből nincs túl sok az országban. Azért ez a nő nem csak simán sportos.
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem izmos annyira. Nekem elég pálcika karjaim vannak, sérülés miatt nem is edzettem nagyon az elmúlt évben, de ha így állok be, én is úgy nézek ki, mint egy kétajtós szekrény xd
7/8 anonim válasza:
Úgy néz ki, mint egy sportoló tinifiú.
8/8 anonim válasza:
Nem irreális csak neked is hasonló körökben kell mozognod, hogy találkozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!