Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon irreális elvárás ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon irreális elvárás ha ilyen testű/magasságú férfit szeretnék?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 27. 09:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
11%

És te mit tudsz nyújtani?

Fullos vagy?

Gazdag a család?

...

2022. márc. 27. 09:54
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha hozzá hasonlóan kisportolt vagy, és szép, akkor nem. Ha el vagy hízva, és a székből sem tudsz felállni, akkor elég irreális, bár nyilván nem teljesen lehetetlen.
2022. márc. 27. 09:56
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem és nem.
 4/19 Noren1989 ***** válasza:
79%

#1-est csak az alpári fogalmazásért pontoztam le :DDD

Amúgy, Kérdező, bármilyen elvárásod lehet.

Aztán már a te dolgod tenni érte, hogy megvalósulhasson.

5/19 anonim ***** válasza:
19%

4.-re.

Én is lepontoztalak, bár nem értem, hogy szerinted mi az alpári abban, amit írtam 1.-ként?

2022. márc. 27. 09:59
 6/19 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is irreális elvárásaim vannak a nőkkel szemben! Szeretnék végre találni egyet akivel 3 mondatnál többet lehet beszélgetni anélkül, hogy elkezdene panaszkodni, vagy szó nélkül eltűnne!
2022. márc. 27. 10:01
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Abszolút nem, csak rád tartozik kit választasz magad mellé. Ehhez senkinek semmi köze.
2022. márc. 27. 10:06
 8/19 anonim ***** válasza:
39%

Milyen magas ez a férfi? Mert szerintem a csajszi picike (150-160 közti) és mellé a srác olyan átlag magas lehet (max. 180 körüli, de lehet 180-nál kisebb is). Szóval nem, nem irreális elvárás a magasság, mert a legtöbb férfi ilyen magas.

És a testalkat sem az extrémen kigyúrt. Ha valaki eljár edzőterembe heti 3x egy-két éven keresztül és mellé betartja az étrendet, az tud ilyen testet összehozni.

Tudom jóképű a férfi, de a kérdező csak a magasságot és a testalkatot említette, azokban pedig nem kiemelkedő a férfi, ezeket a legtöbb férfi tudja hozni.

2022. márc. 27. 10:08
 9/19 A kérdező kommentje:

8-as 190 fölött van picivel, illetve érdekes hogy az edzőterembe kb sosem látok ilyen fizikumú férfiakat.

Vagy nem látszik az embereken semmi vagy ilyen undorító aránytalan felpumpált természetellenes gyúrós józsikat látok.

2022. márc. 27. 10:12
 10/19 anonim ***** válasza:
45%

10.-re.

jujjjjjj... A 4. le fog pontozni! >:)

2022. márc. 27. 10:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!