Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon irreális elvárás ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon irreális elvárás ha ilyen testű/magasságú férfit szeretnék?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 27. 09:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

9. Akkor a csaj is magasabb? 170-180 közti? Jó, lehetséges, de a képen alacsonynak tűnik. Mert kettejük közt csak egy fej különbség, max. 15-20 centi van.

Én 197 cm vagyok egyébként és picit hasonló alkatom van, mert alapból vékony voltam abból gyúrtam ki lassan magam szálkásabbá, izmosabbá.

2022. márc. 27. 10:38
 12/19 anonim ***** válasza:

“Vagy nem látszik az embereken semmi vagy ilyen undorító aránytalan felpumpált természetellenes gyúrós józsikat látok.“

Egy mondjuk hogy “hobbisportoló” fizikumnál azért az nem mindegy hogy az ember mit vesz edzéshez pl. Egy kényelmesebb szettben ezen a palin se látnál semmit a teremben, max ha meztelen felsőtesttel edzeget. Meg ez nem egy olyan fú de classic physique kapukat döntögető fizikum itt, ha eldobod a kulacsod egy Scitec Goldban jó esélyed van rajta hogy ilyen palit talál el.

Insta fotón jó világítás alatt nekem is látszik egy jó szoli után minden kockám és tónusom, de egy bővebb pólóban az anorexia reklámarca is lehetnék. Ezzel azt akarom mondani hogy a tálalás lesz a döntő.

2022. márc. 27. 11:02
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Van egy 32 éves szingli fehérvári kollégám, aki ezeknek a kritériumoknak megfelel. Vékony (52 kg körüli), alacsony (165 alatti), törékeny nőre vágyik 30 éves kor alatt.

Szóval ők is emberek, nem irreálisak az elvárásaid.

2022. márc. 27. 11:15
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Az az igazság, hogy én nem nagyon látok ilyesmi férfiakat az utcán. Baromi elhízott nemzet vagyunk, 25 felett már kezdik növeszteni a sörpocakot még az amúgy vékonyak is. Ha végignézek az ismeretségi körömön, kb nem is ismerek ilyen szálkás, izmos pasit. Az utcán is csak pocakosokat vagy pálcika karúakat látok. Szóval hiába nem egy "nagy cucc" ez a test, a gyakorlatban nem nagyon találkozni ilyennel.
2022. márc. 27. 11:27
 15/19 A kérdező kommentje:
15ös nagyon egyetértek, bár én Ausztriában lakom de itt is ugyan ez van.
2022. márc. 27. 11:41
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

15-16. Nagycsöcsű karcsú szép nőket is alig látni. Mindenhol más fajták mászkálnak.

(Na nekünk ugyanígy esik, ahogy ti beszéltek a férfiakról.)

2022. márc. 27. 11:50
 17/19 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy tökéletes, élsportoló testű csávó, 1000 férfiból néhány van aki hasonlóan néz ki. Vannak persze bőven felfújt, beles, hörcsögfejű kocagyúrósok meg szteroidokkal leszárított félimpotens keménycsávók de ezeket inkább hagyjuk. Kérdező lehetnek elvárásaid aztán vagy találsz ilyen pasit vagy nem. Attól hogy egy srác sportos még lehet hogy a teltebb lányokat kedveli, minden férfinak más az ízlése. Lehet hogy pont rád vár egy ilyen adonisz.
2022. márc. 27. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

#17 Jaaj tudtam, hogy ez jön, valakinek muszáj lesz elővennie a "bezzeg a nők is" kártyát. Direkt ezért írtam az elején elhízott NEMZETET, amiben a nők is benne vannak. Valóban, csinos nőt is keveset látni, de itt nem ez volt a kérdés, ezért a férfiakról írtam. Nem tehetek róla, hogy kinek mi hogy esik, a világ egyik lagdagadtabb országa vagyunk, férfiak is, nők is, ez van, ez tény. (Karcsú, nagycsöcsű nőt mondjuk nehezen is fogsz látni, mivel a csöcs az zsír. Nagyon kevés olyan van, akinek pont csak csöcsre raktároz zsírt a teste. De mindegy, ez csak zárójeles megjegyzés.)

Kérdező, szomorú, hogy akkor Ausztriában sem jobb a helyzet, pedig statisztika alapján ők egészségesebben élnek nálunk sokkal.

2022. márc. 27. 12:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elvárhatsz ilyen külsőt, csak kérdés, hogy teljesülnek is-e a kritériumaid.
2022. márc. 29. 19:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!