Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi aki belemenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki belemenne kapcsolatba, akár házasságba is, úgy hogy bárkivel engedéllyel szexelhet, csak magával a párjával nem?

Figyelt kérdés

Soha még csak esélyt sem mertem adni egy kapcsolatnak, mert nem akarom ezt közölni az ismerkedés elején.

Közeledek a 30 felé, látom hogy boldog boldogtalan kapcsolatban van, csak én nem tudok.

A kapcsolat menne, valamilyen szintű intimitás is, de a szextől undorodom, teljesen tönkreteszi az életem hogy ilyesmit kellene csinálnom és ezért kell egyedül lennem.

Egyszerűen nem értem hogy képesek erre az emberek, pláne a nők és utána hogy tudnak egymás szemébe nézni. Na de nem is ez a lényeg

Ti hogy fogadnátok, ha egy nő aki nagyon tetszik közölné hogy belemenne a kapcsolatba, de szex nem lesz soha. Cserébe azzal lehetsz együtt akivel akarsz (nyilván tudom hogy egy normális férfitől nem lehet megvonni ezt és nem is akarnám)

Most is van akinek komoly szándékai vannak, de nem merem ezt elmondani neki… nagyon depressziós vagyok, amiért egyedül kell meghalnom emiatt…

2022. máj. 23. 16:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz nem fordultál még soha?
2022. máj. 23. 16:13
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Férfiból is van olyan, mint te inkább megkeresném a párom.

A szeretőkkel, mindig ott a kockázat, hogy egy többet fog jelenti neki.

2022. máj. 23. 16:18
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze, simán benne lennék, ha amúgy az élet más területein az igazi társam lennél. Nekem nem annyira fontos a szex.

Itt inkább az a kérdés, hogy te , hogy viselnéd amikor másfelé jár a férfi akivel már együtt vagy, és szereted őt. Mert így kimondani könnyű ám ezt, de nem biztos, hogy tudnád is csinálni.

2022. máj. 23. 16:21
 4/28 anonim ***** válasza:
91%

Sex repulsed asexual?

Szerintem egyszerűbb keresni hasonlót. A lelked tönkre fog menni abba, hogy mással szexel a párod.

2022. máj. 23. 16:26
 5/28 anonim válasza:
100%
Szerintem aszexuális vagy
2022. máj. 23. 16:28
 6/28 anonim ***** válasza:
47%

Teljesen oké.

Én szívesen lennék együtt aszexuálissal. Számomra túl értékesek, nagyok az érzelmek, mintsem, hogy számítson bármi más a személyiségen, kapcsolódáson kívül.

Bár én erősen heteró vagyok, simán lemondanék egy életre is a szexről a megfelelő partnerrel.

Szóval nekem az se kéne, hogy mással szexelhessek. Nem is lenne sok értelme ha nem lehetek leírhatatlanul szerelmes azzal, akivel szexelek.

2022. máj. 23. 16:47
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Keress aszexuális társkeresőket.

:))

2022. máj. 23. 16:48
 8/28 anonim ***** válasza:
95%

Aszexuális társat kell keresned, ennyi.

Ha szexet alapvetően szerető embernek olyat mondanál, hogy menjen máshova szexelni, de veled nem fog, az olyan, mintha legjobb barátot keresnél. Vagy ha mégis a párodként akarod akkor olyan, mintha az anya azt mondaná a gyerekének, hogy nevellek, etetlek, ruházlak, de ha szeretetre, elismerő szavakra vágysz, akkor menj egymásik anyukához érte. Jó, hülye példa, csak aki szeret szexelni, a párjával megélni ezt a csodás, érzelmekkel teli intimitást, annak meg elképzelhetetlen, hogy ne élje ezt meg a párjával, pláne meg hogy máshoz menjen inkább...

2022. máj. 23. 16:54
 9/28 anonim ***** válasza:
60%
Ez nagyon attól függ mennyire tetszenél. Mennyire akarnálak. Ha igen akkor benne lennék a kapcsolatban.
2022. máj. 23. 17:37
 10/28 anonim ***** válasza:
96%

Aszexuális vagy, tehát olyan pár is illik hozzád. Először is, ha "valamilyen szintű intimitás menne", azt hogy képzeled a gyakorlatban? Mert ugye ott van a férfi, aki alapvetően vizuális típus, ott vagy te, akihez vonzódik. Már ettől önmagában felizgulhat, és akkor még nem volt "valamilyen szintű intimitás." Na, most képzeld hozzá, hogy az is van. Akkor ott abban a pillanatban marhára nem segít rajta, hogy elmehet szeretőzni, majd, akár pár óra múlva, ha épp ráér a szerető, mert gondolom, nem lakna veletek. Ő meg ott és akkor van felizgulhat, tehát ott, és akkor akar szexelni. Ok.,hogy nem egy állat, vissza tudja fogni, nem erőszakol meg, de nap, mint nap ezt csinálni, neki nem valami nagy móka.

A másik, hogy mit tudsz te neki nyújtani, amitől több lennél, mint a szerető? Az oké, hogy csinos vagy, meg cuki, de ezt egy csomó nő tudja, valószínűleg a szerető is. Csak plusz, vele még szexelni is lehet. Egy okot mondj, miért maradna veled.

És akkor a gyerek kérdést meg nem is néztük. Lehet, hogy te nem akarsz, de ő meg igen. Szóval máris kizárhatják azokat a férfiakat is, akik akarnak, mert annyira egy se hülye, hogy ott van a szerető, akitől mindent megkap, plusz gyereket csinál neki, de helyette egy másik nővel él, akitől meg a nagy semmit.

2022. máj. 23. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!