Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki belemenne kapcsolatba, akár házasságba is, úgy hogy bárkivel engedéllyel szexelhet, csak magával a párjával nem?
Soha még csak esélyt sem mertem adni egy kapcsolatnak, mert nem akarom ezt közölni az ismerkedés elején.
Közeledek a 30 felé, látom hogy boldog boldogtalan kapcsolatban van, csak én nem tudok.
A kapcsolat menne, valamilyen szintű intimitás is, de a szextől undorodom, teljesen tönkreteszi az életem hogy ilyesmit kellene csinálnom és ezért kell egyedül lennem.
Egyszerűen nem értem hogy képesek erre az emberek, pláne a nők és utána hogy tudnak egymás szemébe nézni. Na de nem is ez a lényeg
Ti hogy fogadnátok, ha egy nő aki nagyon tetszik közölné hogy belemenne a kapcsolatba, de szex nem lesz soha. Cserébe azzal lehetsz együtt akivel akarsz (nyilván tudom hogy egy normális férfitől nem lehet megvonni ezt és nem is akarnám)
Most is van akinek komoly szándékai vannak, de nem merem ezt elmondani neki… nagyon depressziós vagyok, amiért egyedül kell meghalnom emiatt…
Férfiként mondom, hogy ezt a férfiak nem fogadják el, csak 1000-ből 1.
És hidd el, te is bekattannál, ha tudnád, hogy a párod mással van, azért késik este.
ÉN, férfiként simán örülnék egy ilyen feleségnek, HA!!!
1.: Tudnám, hogy mentálisan erős vagy. És nem kattansz be, és nem csinálsz jelenetet.
2.: Néha eljátszanád a szerető feleséget. Pl.: eljönnél rendezvényekre.
3.: Vezetnéd a háztartást, lehetne veled programokat szervezni, beszélgetni,...
aszexuális társ illik hozzád.
"normál" pasi nem igazán.
Én pl barátkozni nagyon szívesen barátkoznék.
Nekem semmi gondom nem lenne azzal ha mással szexel, mivel a legundoritobb, legbetegebb cselekedetnek tartom, így örülnék, ha nem engem akarna bemocskolni és használni a testem. Amúgy modell voltam régebben, csak azt láttam hogy mindenki mindenkivel csinálja, a lányok többsége iszonyat undorító gazdag férfiakkal is egy perc után lefekszik a pénzéért meg az előrejutásért, rengeteg idióta próbálkozott nálam, attól is undorodom már.
Viszont volt 2-3 férfi akikkel találkoztam, akik a mai napig nagyon tetszenek, de lefekudni nem tudtam velük…
Persze tudom hogy halálra vagyok ítélve, de egyre depressziósabb vagyok
Voltam mar pszichológusnál, semmit sem segített.
#16 Hú, szegénykém, akkor lehet nem aszexuális vagy, mert azoknak inkább közömbös a dolog, nem undorodnak tőle. Sokkal inkább a modellkedésed alatt szerzett és más (elfojtott?) tapasztalataid alapján benned egy traumaként él ez a szexualitás dolog.
"a legundoritobb, legbetegebb cselekedetnek tartom, így örülnék, ha nem engem akarna bemocskolni és használni a testem" - a minap (és általában) a mennyasszonyommal hosszasan csókolóztunk, simogattuk egymást gyengéden, majd az egész szeretkezésbe ment át, de a csókolózást és simogatást egy percre se hagytuk abba, végig egymásba fonódva voltunk, mígnem a végén egyszerre éltük át az extázist, ami a másik érintése, illata, íze, testi reakció váltott ki és kísért végig, és utána még hosszú percekig szorosan öleltük egymást szinte mozdulatlanul, csak apró puszikat ejtve, ezután szorosan ölelkezve kiskifli-nagykifli pózban vagy egy negyed órát ilyen bódult félálomban töltöttünk. Aztán felkeltünk, hogy csináljuk a dolgunk, de egymás szemébe nézve érződött, hogy én az övé - ő az enyém, ami köztünk van csak a miénk és minden egyes ilyen pillanat még jobban elmélyíti a kapcsolatunkat és a szeretetünket egymás iránt. Ezt hívják szeretkezésnek. Nem összekeverendő a "lefekszem bárkivel, mert egyéb érdekem úgy kívánja" esettel.
Szüleid szexualitására is undorral gondolsz? Ennek a szexnek eredményeképpen létezel.
Vagy megerőszakoltak gyerekkorodban?
Ha igen, pszichológushoz kellene menned!
Ha nem akarsz ebből kigyógyulni, csak akarsz valamiféle párt, akkor én feladnék egy hirdetést, hogy hozzámennék egy olyan homokos pasihoz, aki titkolja, hogy meleg, és ez által a házasság által akarja elhitetni, hogy megnősült, van felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!