Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki ábrándíttó ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ábrándíttó ha kiderülne férfí fast fashion boltokban vagy ázsia centerben vesz a ruháit nem pláza üzletekbe?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
A fast fahison boltok nagy része nem plázakban van?
2022. máj. 22. 16:39
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Fast fashion pl. Zara/Springfield/... Én már nem vásárolok ott, mert a minősége azoknak a ruháknak nagyon rossz, de kinézetre nekem tetszenek (legalábbis az elegánsabb ruhák pl. Zaraból, nem a hülyegyerek ruhák).
2022. máj. 22. 16:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Felőlem turkálóban is veheti vagy saját magának is megvarrhatja; a lényeg, hogy valamennyi ízléssel, tisztán, az alkalomnak megfelelően öltözzön.

Tehát röviden: nem, nem kiábrándító.

2022. máj. 22. 16:46
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
A pláza a fast fashion.
2022. máj. 22. 16:57
 5/16 anonim ***** válasza:
98%
Az kiábrándítóbb ha nem tud írni és olyan fogalmakat használ, aminek a jelentését sem tudja...
2022. máj. 22. 17:05
 6/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
18%
Az én plázám az Obsit, meg a különböző military shop-ok (na jó, van pár Rockpincés meg CA-s darab). Ugye nem ítélsz el, cica? 🥺🥺🥺 (amúgy lesz*rom 🤣🤣🤣🤣)
2022. máj. 22. 17:19
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

Én a vásárban veszem a cuccaimat. Nem izgat a másik hol szerzi be, ha tiszta, igényes, jó állapotú, stílusos.

A nagy márkák is gyártanak olyat, amiért körbe tudnám röhögni azt, aki felveszi és a kínaiban is vannak nagyon igényesen kinéző darabok. Meg persze fordítva is.

Én a vásárra esküszöm, divatos, szép állapotú, sokszor lényegében új, sosem használt ruhák olcsón. De én így nőttem fel.

2022. máj. 22. 17:26
 8/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem a ruha teszi az embert.
2022. máj. 22. 17:36
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Ez a helyesírás kiábrándító. Nem ismerkedtem soha online, de ha tenném akkor egy ilyen azonnal offos lenne. Az általa hordott gúnyák már nem is kerülnének megtekintésre és véleményezésre.
2022. máj. 22. 17:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, legalább tudunk együtt menni vásárolni.
2022. máj. 22. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!