Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ábrándíttó ha kiderülne férfí fast fashion boltokban vagy ázsia centerben vesz a ruháit nem pláza üzletekbe?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 16:36
11/16 anonim válasza:
A mai világban lenézik az embert ha nem öltözik igényesen!
Valamilyen szinten jogos is, de ne nézzék le aki munkás ruhában megy az utcán, sajnos láttam és hallottam is.
Az egyik 15-16 éves volt évfolyamtársamat is kiközösítették, csúfolták mert kicsit régebbi cuccai voltak(a rokkantnyugdíjas anyukája mosott rá kézzel!).Én vittem neki olyan új,újszerű ruhákat amiket nem hordtam a suliba!Egyébként nagyon rendes srác volt!
12/16 anonim válasza:
Nekem is inkább ez a helyesírás lenne kiábrándító. Egyébként meg teljesen mindegy, hol vásárol,felőlem taktikai felszerelésben is járhat, ha igényes önmagára és persze tiszta, ápolt, rendezett megjelenésű... 😉
13/16 anonim válasza:
A férjemmel nagyon sokat szoktunk ezen röhögni. Egyikünk sem márka függő, arra megyünk, hogy ár-érték arányban jó darabokat vegyünk. Építőiparban dolgozik, 99%-ban építési területen van (mérnökként). 3-4000 forintos noname (mondjuk Auchanban akciósan vásárolt) nadrágban mászkál, mert azért nem kár, ha mocskos lesz, kiszakad stb. Úgy jön haza sokszor, mint valami szakadt melós. Mindig mondja, hogy csomószor végig is mérik mondjuk ha beugrik egy boltba munka után... Este meg jókat vigyorgunk, hogy vajon ránézésre gondolnák-e az emberek, hogy egyébként milyen életszínvonalon élünk!? Szerintem ez tökéletesen lefesti az emberek előítéletességét. Nem a ruha teszi az embert. Attól, hogy valaki szakadtan jelenik meg előtted, vagy akár kínai cuccban, még lehet, hogy nagyon is jó anyagi háttérrel rendelkezik. :) Felesleges ez alapján ítélkezni.
15/16 anonim válasza:
Nem mindegy? Ugyanaz a kategória a kettő és ugyanott is gyártják...
16/16 anonim válasza:
Már bocsika, de manapság még a legcsóróbb hajléktalan is márkás sportruhákat hord, mert mindenkin azt látni, a meguntakat meg leadják a hajleszeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!