Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy nézni kell, hogy kivel vagyok egy szinten, súlycsoportban ez nem önbizalom romboló, ami öngyilkosságba kergethet?
Folyamatosan belénk súlykolják azt, hogy mi valamilyen szinten vagyunk, bekell lőnünk magunkat valahova és ott keresni. Magyarán ne akarj szerelmes lenni, ne találd vonzónak a partneredet, elégedj meg a rossz kapcsolattal és így vállalj gyereket, majd a gyerek is ezt a mintát fogja követni, mert ezt szokta meg.
Ráadásul öngyilkosságba is kergetheti az embert, mert aki szeretne boldog lenni nyomasztó jövőképet tárnak fel elé, amiben elmegy az életkedve. Nekem is voltak öngyilkos gondolataim emiatt.
Tehát megéri szintezni, súlycsoportozni ami valójában inkább árt, mint használ?
Ne sírj!
Fogadd el hogy Béla egyerű melós sörhassal nem fog tetszeni az aktuális szépségverseny győztesének.
"Nem arrol van szó, hogy mindenkinek más a szép? Akkor minek kell szintezni?"
Nem csak a szépség jelenti a szinted.
De hogyan képzelsz el amúgy egy szintezés nélküli társadalmat? Mármint, ha soha nem mondanánk, hogy kinek ki a szintje, akkor is egyénenként meg lennének a preferenciák, ami egyrészt kell a vonzalomhoz, hogy egyáltalán elinduljon egy párkapcsolat, másrészt a működőképes együttéléshez. Mert ha tartós együttélésről beszélünk, oda a szerelem önmagában nem elég.
Például: igazad van abban, hogy az edzett test nem minden. Viszont az edzett testtel együtt jár egy életforma is, tehát a legtöbb edzett nő/férfi egy másik edzett nőt/férfit fog elsősorban vonzónak találni. Vannak kivételek, ez természetes: lehet, hogy a nagyobb darabokhoz vonzódik, lehet, hogy az intelligencia/humor/egzisztencia/kiállás/BÁRMI fontosabb neki, mint a külső. De ha a fene fenét eszik is, egy csinos, okos, tanult, jóindulatú, egészséges önértékeléssel rendelkező nő (vagy férfi), sosem fog vonzódni, egy ronda, buta, tanulatlan, rosszindulatú férfihoz. Tehát szelektálás mindig lesz, és ilyen formán szintek is mindig lesznek - csak éppenséggel ezek nem kőbevésettek és nem egy éles határvonalakkal rendelkező dolog.
Szintről beszélünk nem szépségről. A kettő nem feltétlen jár kéz a kézben. Nem muszáj adonisznak lenned , ha pl olyan dumád van mint Barney Stinsonnak. Továbbá ha a gondolatmeneteden megyünk végig , akkor egy szakadt hajléktalan is összejöhetne mondjuk Palvin Barbival.
Igen az egész világ szintekből áll , ebbe nem is értem mi a meglepő. Ha elmész egy állásinterjúra ott is szinteznek. Viszont ott sem feltétlen a legjobb papírral rendelkező egyént veszik fel , számításba vesznek munkatapasztalatot , beszélőket stb. Nekem kívülről úgy tűnik , hogy te igazából magaddal nem vagy megelégedve, és ezt rávetíted a másik nemre , hogy nekik miért nem vagy elég jó. Először magadat kellene helyretenned fejben , mielőtt kapcsolatba kerülsz.
Mesterséges vonzalom .. te így hívod , én inkább azt mondanám hogy első benyomás , ami egy létező dolog. Bocsi de erre dolgozni kell , hogy az első benyomás a lehető legjobb legyen. Ha után a személyiséged 0 úgyis szétmentek. Szóval itt a is a természetes vonzalom és mesterséges vonzalom nem tud egymás nélkül működni hosszú távon.
Annyit ér a kapcsolatod amennyit beleteszel. Ha arra nem vagy hajlandó hogy napi 15 percet tollászkodj a tükör előtt , vagy moderáld a csúnyabeszédet , akkor mi lesz később a kapcsolatodban? Ott nem ilyen pitiáner problémáid lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!