Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet az önbizalomhiányos,önkép zavarral küzdő rendkívül túlsúlyos nők önbizalmát növelni?
Rövidre záros hogy ne nyavajogjon neked, azt nem hallgasd meg, mondd meg hogy téged irrital a panaszáradat, nem lelki szemetes vagy, előtted legyen magára büszke.
Az ilyenek csak annak nyivákolnak ahol van erre befogadókészség
Első vagyok
Csak tőlem kerdezte már a barátom azt hogy szerintem milyen a p.ncim. én elkezdtem erre hebegni hogy exem szerette talán akkor jó, meg zavarba is jottem a kérdestol.
Erre barátom azt mondta, hogy ilyen kerdesekre ugy kell válaszolni mosollyal magabiztosan, hogy igenis nekem jo p.ncim van!
Egyből megtanitott valami olyasmire is ezáltal hogy pasik előtt nem lenézni lejaratni kéne önmagunkat hanem büszkén vállalni önmagunkat es az valakinek tetszik valakinek nem de minden esetben magunkrol rosszat nagyon kiábrándító állítani.
Na ezt nem tudja a csaj, hogy tiszta KIÁBRÁNDITO amikor egy nő panaszkodik magárol.
Azzal ha nem engeded önmagát elitélni azaz a panaszaradatot(nem hallgatod meg elutasitod), hanem ehelyett arra kéred, vállalja önmagát és szeresse es neked csak pozitivat mondjon magárol, (es csak azt hallgatod meg), MÁR SEGITETTÉL az önelfogadás vagy pozitív szemlélet, remény, edzéshez motiváció első lépéseiben!
Minden fejben kezdődik el.
Nem mondhat negativat, csak pozitvat.
Sajnálatos hogy figyelmen kivul hagytad értésben a válaszom.(3.voltam)
Ha olvassa esetleg a kérdésemet erősen túlsúlyos hölgy,akkor megírhatná,hogyan reagál arra,ha egy férfi így találja vonzónak,szépnek.
Mi a véleménye a férfiról? Ismerkedne vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!