Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel lehet az önbizalomhiányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet az önbizalomhiányos,önkép zavarral küzdő rendkívül túlsúlyos nők önbizalmát növelni?

Figyelt kérdés
Az ilyen testalkatú nőkhöz vonzódom,de többnyire nem hiszik el,hogy egy férfi szépnek látja őket.Volt olyan hölgy,aki azt írta,hogy undorodik magától,annyira kövér.Ilyen nővel hogyan lehet elhitetni,hogy van olyan férfi,akinek így szép? Mit lehet tenni ilyen esetben?

2022. ápr. 28. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"önkép zavarral küzdő rendkívül túlsúlyos"

az nem önképzavar akkor

2022. ápr. 30. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, ha nem tetszik magának, fogyjon le.

Csak nyer vele.

2022. ápr. 30. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez nehéz dolog a te oldaladról nézve is és a nő oldaláról is. És egy túlsúlyos nő vagyok, nem vagyok ebbe belenyugodva, nem szeretem magam így és nem fogadom el magam, ezért nyilván nincs önbizalmam.

Voltak a világ részéről is negatív tapasztalataim és kapcsolat próbálkozásaim is. Nem jó egyedülállónak lenni, szeretnék én is majd egy társat magam mellé, de ennek talán nincs itt az ideje.

Azt kell mondnom, hogy a kapcsolatoknak nem a külsőm volt a gátja, hanem én. Mivel nem szeretem önmagamat mindig bennem van egyfajta bizalmatlanság, hogy nem tetszhetek másnak se. Amíg ez a gátat nem küzdöm le én (vagy egy másik hasonló helyzetben járó nő) addig nem állok készen arra, hogy elhigyjem más szemébem vonzó vagyok.

Ebben segítsd a kiszemeltedet... ha nem szereti magát támagasd az úton, ami segít neki változtatni ebben.

2022. máj. 1. 00:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Aki nem látja szépnek magát, azzal nem tudod elhitetni, hogy szép. Soha.

Idővel, sok türelemmel és kitartással viszont el lehet fogadtatni hogy te valóban szereted és vonzódsz hozzá úgy ahogy van, kilók ide vagy oda.

Én voltam elhízott, az arcom is csúnya, sose tudtam elfogadni a súlyfelesleget, és időről időre mindig összeszedtem magam és fogyókúrázni próbáltam, de sokáig nem voltak igazán jó eszközeim ehhez és idővel mindig feladtam mert nem bírtam tovább a koplalást.

Aztán pár futó kapcsolat, csalódás után jött az igazi szerelem az életembe. Egy olyan férfi aki lassan, fokozatosan, sok türelemmel és törődéssel, elhitette velem, hogy engem is lehet szeretni, a testi reakciói pedig nyilvànvalóan mutatták, hogy ( valami csoda folytán) vonzódik is hozzám.

Én az egèszségügyi problémáim miatt végül életmódot váltottam és 3 év alatt lefogytam, a férjem pedig mindenben támogatott, mert az egészségem volt a tét. Szeretett kövéren, és szeret most is, pedig nem tökéletes a testem.

Az önmagamról alkotott képem és véleményem nem változott, viszont megtanultam bízni benne. Bár Továbbra is csúnya vagyok, ( igaz, én nem szoktam panaszkodni emiatt senkinek, mert ez az én bajom), de a párom szerelmében egy percig sem kételkedem. 12 éve bizonyítja, hogy mindig számíthatok rá. :)

2022. máj. 1. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!