Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon önbizalomhiányos vagyok az ismerkedésbe!Nem boldogulok sehogy se. Teljesen lehangoló hogy ilyen béna vagyok.Egy luzer pasinak lehet barátnője? 33f
Figyelt kérdés
2022. máj. 19. 12:35
1/10 anonim válasza:
Ha már nem az önsajnálattal leszel elfoglalva, akkor igen, lehet barátnőd.
2/10 anonim válasza:
Lehet, de azért nem ártana ha normálisan gondolnál magadra.
3/10 anonim válasza:
Egyszer ismerkedtem egy sráccal, aki állandóan panaszkodott, hogy már nagyon szeretne barátnőt. Randiztunk, az egész randi arról szólt, hogy ő milyen szerencsétlen, bónuszként még sírva is fakadt a végén. A randi végére engem is lehozott az életről, fejvesztve menekültem tőle.
Előbb kapd össze magad és utána ismerkedj!
5/10 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy nagyon nem vonzó egy állandóan siránkozó, önsajnáltató ember, legyen az férfi vagy nő.
6/10 anonim válasza:
Önbizalom nem számít. Kinézet. Csak az számít. Azt fejleszd (plasztikai sebész, személyi edző...). Meglátod utána mekkorát fordul majd a világ és hogy mennyire máshogy viszonyulnak hozzád a nők.
7/10 anonim válasza:
A külső és a pénz számít! Gyurj rá ezekre
8/10 anonim válasza:
Nem lehet vagy ha mégis nagyon nehezen.Nagyon nem vonzó az önsajnáltató ember.Kapd össze magad először az önsajnáltatás helyett.
9/10 anonim válasza:
Miért nincs önbizalmad és mit tettél az elmúlt évben, hogy javuljon? Mit mondanak a lány barátaid, miben volna érdemes változnod? Mi a helyzet a munkahelyeddel, folyamatosan fejlődsz és sikeres vagy? Milyen rendszerességgel találkozol a barátaiddal és mit csináltok? Mit csinálsz a szabadidődben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!