Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha egy férfinak kizárólag a biológiai létfenntartása az életcélja, semmilyen egyéb elképzelése és terve nincs, az lehangoló számotokra?
Életcélom : elegendő élelmiszert fogyasztani, tehát az életem fenntartása.
Ez valóban az állati szint, de igazából ez probléma?
Nem vonz a vagyonosodás, meg tehetségem sincs hozzá. Emellett kényelmes is vagyok és nem szeretek túl sokat dolgozni.
Biztos vannak ilyenek nőben is nem?
F/31
Nagyobb életcélom nekem sincs. De nem mondanám, hogy az élelmiszerfogyasztás az egyetlen mozgatórugóm.
Hobbik, ismerősök, minél többet megtudni a világról, ezek azok, amik miatt érdemes felkelni :)
22N
Biztos vannak nőben is ilyenek, bár én messziről elkerülöm az ilyen embereket. Haverságra se tartom őket érdemesnek, gyakorlatilag a szobanövényeim többet érnek, mert azok legalább szépek.
Hányszor fogod még kiírni ezt a kérdést?
1: Egy két dolog engem is érdekel, de koherens életcélom tényleg csak a biológiai fenntartásom.
Jó olvasni hogy hasonló lányok is vannak!
Már az nagyon szimpatikus hogy azt írod hogy nincs komolyabb életcélod. A legtöbb nő nem ilyen.
2 mondatot írtál és máris vadul zakatol a szívem...
Igen, bár attól is függ hogy mennyire elszomorito, hogy a munkán kívül vannak-e céljai.
El akarsz érni BÁRMIT az életben? Megtanulni/a mesterévé válni valaminek, ellátogatni valahova, a lehető legjobb gondját viselni a szeretteidnek - vagy csak a szobában akarsz porosodni, és elérni valahogy hogy egy nő is melletted porosodjon, akibe néha be tudod tenni...?
6: Nincsenek semmiféle céljaim. Pár éve megérintett a halál szele, azóta gyakorlatilag képtelen vagyok bármiféle tervezgetésre.
Sokáig voltam alkoholista is.
Nem akarok elérni semmit. Nőre vágyom, de igazából lehet csak a szex miatt.
"vagy csak a szobában akarsz porosodni, és elérni valahogy hogy egy nő is melletted porosodjon, akibe néha be tudod tenni...?"
Tökéletesen megfogalmaztad. Nagyjából erre vágyom igen...
"Pár éve megérintett a halál szele, azóta gyakorlatilag képtelen vagyok bármiféle tervezgetésre."
Párom pár hete majdnem meghalt, ráadásul a szemem láttára. Utána is egy darabig veszélyben volt, hogy utóhatása lesz a történteknek.
Ennek ellenére átsuhant egy olyan gondolat a fejében, hogy "ne, még voltak terveim!"
Láttuk, hogy milyen törékeny is az élet, milyen hamar vége szakadhat bármilyen előjel nélkül.
Ennek ellenére nem hagytuk abba a tervezgetést. Ő kávézót szeretne nyitni, én egy nagy farmról álmodom már kiskorom óta :)
Az élet rövid és törékeny, de ha csak rettegve "várod" a végét, akkor nem is fogsz élni igazán.
Tervezz! Valósítsd meg! Élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!