Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon kényszerevő a lány/pótcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon kényszerevő a lány/pótcselekvés számára a csoki evés (17évesen 50-70kgval volt könnyebb,bár 19 évesen becsúszott egy gyerek neki)?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal,eléggé el van hízva,bár a fb profiljában szereplő képeken nem látszik. Nem egyszerű az élete,normális támasz nélkül nem sokan bírnák. Ilyenkor menekül az ember a cigi,a pia,nőknél a rib... életvitel felé. Az utolsó sem kizárt nála. De ő szinte kiköveteli magának a csokit,találkozókra. Pár száz ft

pont le...

Elvittem egyszer vacsorázni, hát nagy előny nálam ha egy nővel lehet jókat enni,de én jobban odafigyelek, mint ő hogy mikor mit eszek meg.

Terhességgel természetesen feljönnek kilók változik a női test ezt tudom. Na de a gyerek 4 éves múlt...

Ha rendbe jönne melettem lelkileg akkor vajon van esély testi változásokra is?? Lehet terhesség miatti utáni hormon zavar is? Az is lehet a hízás oka.

2022. máj. 22. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
4 éves gyerek mellett már bőven le tudott volna fogyni. A szüés miatti kilók a szoptatási idő vége felé (1-2 év) szoktak azért rendeződni. Igen, lehet hormonzavar (inzulinrezisztencia vagy pajzsmirigy alulműködés a leggyakoribb) vagy lehet csak az önsajnálat, evésbe menekülés. Hogy le fog-e fogyni, ha te kéred... hát nem ismerjük, de ha ismernénk is ezt tőle tudnád leginkább megkérdezni. De nem annyira jó pont, ha már az elején nem tetszik és átformálnád. Egy kapcsolatban bármikor hozhatja úgy az élet, hogy bármi miatt leereszt az ember és megint a rossz formáját fogja hozni hosszabb vagy rövidebb ideig és hát akkor is kellene valahogy támogatni egymást. Aki pedig hízásra hajlamos típus (mindegy, milyen ok miatt), az örökre küzdeni fog ezzel (ha zavarja).
2022. máj. 23. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!