Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon kényszerevő a lány/pótcselekvés számára a csoki evés (17évesen 50-70kgval volt könnyebb,bár 19 évesen becsúszott egy gyerek neki)?
Ismerkedem egy lánnyal,eléggé el van hízva,bár a fb profiljában szereplő képeken nem látszik. Nem egyszerű az élete,normális támasz nélkül nem sokan bírnák. Ilyenkor menekül az ember a cigi,a pia,nőknél a rib... életvitel felé. Az utolsó sem kizárt nála. De ő szinte kiköveteli magának a csokit,találkozókra. Pár száz ft
pont le...
Elvittem egyszer vacsorázni, hát nagy előny nálam ha egy nővel lehet jókat enni,de én jobban odafigyelek, mint ő hogy mikor mit eszek meg.
Terhességgel természetesen feljönnek kilók változik a női test ezt tudom. Na de a gyerek 4 éves múlt...
Ha rendbe jönne melettem lelkileg akkor vajon van esély testi változásokra is?? Lehet terhesség miatti utáni hormon zavar is? Az is lehet a hízás oka.
Az is lehet, hogy szimplán csak szeret enni, ebben az esetben ez nem fog változni, hacsak nem ébred úgy egyik reggel, hogy szeretne egészségesebb lenni.
Azért az a rész kibökte a szemem, hogy kiköveteli magának a csokit. Én is szeretek enni, de megveszem magamnak, nem követelőzök.
Lehetséges, ennél többet nem lehet rá írni. Szerintem nem valószínű, hogy kapcsolatban fogyni fog.
Minek akarsz összejönni vele, ha nem jó úgy ahogy van? Ismerkedj olyannal, aki megfelel neked.
1es!!! Lehet túloztam,de sokat viccel(vagy nem) vele és?mint tudjuk minden vicc fele igaz.
2es! Mivel neten ismertem meg, más téren nagyon bejönne....
Hagyd a nőt! Mi lesz, ha nem jön melletted rendbe, hanem rosszabb állapotba jut, mert érzi, hogy nem szereted? Aztán tovább hízik.
Mi van, ha hormonális, kezeletlen, és így marad?
Keress olyat, aki megfelel neked változtatás nélkül. Ne játssz mások érzéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!